Stijve aftrekken grote bos schaamhaar

stijve aftrekken grote bos schaamhaar

Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten.

Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen.

Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen. Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht.

Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet!

Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen.

Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden.

Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf.

Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen.

Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend. Oke dat heb je gewooon van internet ofz. Gebruik je handen en niet je voeten. Klinkt raar en misschien wist je dat al, maar ik zeg het voor de zekerheid, want het gebeurt echt! Zelf trek ik aan me lul en laat dan warm water bijna tot heet over me stijfe pik lopen voelt egt geil aan Ik wacht ook wel is met plassen tot als ik heel nodig moet klaar komen als ik ook nodig moet plassen dan duurt het spuiten veel langer egt geil het klaarkomen duurt ongeveer twee keer zo lang Ik doe het vaak en laat het door buurman doen.

Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn. Tekstopmaak Door gebruik te maken van speciale tags is het mogelijk om de tekst op te maken. Ga naar de winkel Koop een cadeau Pak het cadeau uit. Verberg inhoud Toon inhoud Voorbeeldtekst. Lees ook eens aftrekken tips 15 reacties 'Voor de Jongens: Mam trekt mijn shirt uit en ik maak haar bloes los en trek die uit.

Haar bh doet ze zelf uit. Onze broeken volgen snel. Als we naakt tegenover elkaar staan zoenen we weer heerlijk. Dan trekt mam me op het bed ze legt mijn handen op haar tieten. Ze pakt mijn lul en gaat die strelen en trekt er zo nu een dan aan. Ik streel haar tieten en als ze vraagt om ze wat harder aan te pakken trek ik ook aan haar grote tepels. Ze trekt mijn hoofd naar haar borsten en ik begrijp dat ik aan haar tieten moet zuigen.

Als ik haar tepels een voor een in mijn mond neem en er hard aan zuig kermt ze luid. Dan bijt ik zachtjes in haar tepels. Ik wil reageren maar realiseer me dat ma fantaseert en nu blijkbaar doet alsof ze met pa bezig is, ik zie mijn kans schoon. Misschien kan ik dan veel verder gaan. Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel.

Oh lekker jongen verwen je moedertje. Bef me maar lekker klaar. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk. Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden. Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit.

Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef. Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan. Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen.

Dat zal haar klaarkomen zijn. Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild? We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter. Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen. Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed. Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf.

Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten. Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond. De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam: Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond? Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong.

Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in. Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen. Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in. Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven. Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen.

Liggen even naast elkaar. Als ik dat bevestigt vraagt ze: Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien. Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen.

We liggen nog even uit te rusten. Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden. Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten. Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje. Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken. Ze kijkt me aan en lacht. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten.

Ik ga zo meteen boodschappen doen. Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen. Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen. Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen. Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen.

Ik kleed me ook gauw uit. Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit. Om mam te plezieren stem ik in. Ik moet even denken en zeg dan: We nippen van ons glas. Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen.

Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe. Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in. Dan gaat de pieper van de oven.

Ik ga achteruit en ze staat op. Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten. De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine. Eerst koffie of wil je wat anders? Ik pak haar vast en zet haar tegen het aanrecht. Ik geef haar een zoen op beide wangen en de derde op haar mond.

Trek haar stevig tegen me aan. Ik ben benieuwd hoe sterk hij wordt. Kus haar nu vol op de mond en duw mijn tong naar binnen. Ze mompelt wat maar ik kan er niets van maken. Mijn lul staat nu helemaal klaar om bij haar binnen te dringen. Ik moet even zoeken en dan glijd ik als vanzelf naar binnen, haar heerlijke sappige kut in. Dan begin ik als een wildebras te rijen.

..

Escort gelderland neuken in emmen

Mijn vader had een redelijke grote lul. Vaak heb ik hem ook met een stijve rond zien lopen, ook mijn moeder zag ik vaak na de seks als het geil nog uit haar kut liep. Er was altijd wel zoveel licht dat ik hun op het bed bezig zag met vrijen dat deden ze in allerlei standjes neuken, likken en pijpen. Zo maakte ik al vroeg kennis met seks. Ze hadden een heel repertoire van standjes. Als ze bezig waren merkten ze niet dat ik in de deuropening stond te kijken, misschien ook wel, want het leek wel of mijn moeder dan extra haar best deed.

Ik werd daar zo geil van dat ik mezelf lekker aan het aftrekken was terwijl ik naar hun keek. Het is nooit bij me opgekomen om mee te gaan doen. Achteraf had dat wel erg leuk kunnen zijn heerlijk vrijen met je eigen vader en moeder. Mijn ouders gingen een lang weekend weg en ik kon niet mee maar ik mocht ook niet alleen thuis blijven. Mijn moeder had aan haar jongste zuster tante Hennie gevraagd of ze dat weekend op mij wilde passen.

Hennie is de jongste zuster van mijn moeder en ziet er lekker uit. Ze is erg slank altijd modern gekleed, dus korte rokjes en strakke truitjes. Ze heeft kort licht bruin haar een wipneus en bruine ogen. Ik mocht haar wel ze was tenslotte maar tien jaar ouder dan ik en luisterde naar dezelfde muziek en keek naar dezelfde soort films.

Vrijdagavond mijn ouders zijn weg en tante Hennie is gearriveerd. Die avond keken we wat tv en dronken wat. Ik ging naar bed en gaf haar een welterusten zoen. Ze gaf me die op mijn mond, dat was wel vreemd maar wel lekker.

Ik ging nog wat lezen ik heb een aardige verzameling seksboekjes Candy, Chick Rosie etc. Daar keek ik vaak in en trok me dan af. Deze avond had ik de laatste Candy in mijn handen en had een lekkere stijve pik gekregen ik speelde wat met mijzelf maar ik had tante Hennie in gedachte met haar wilde ik wel een keer doen wat ik in de boekjes zag en las.

Ik slaap naakt dus toen ik naar de wc moest liep ik gewoon in mijn blootje door het huis naar de wc. Hennie lag in bed van mijn ouders en had daar ook een seksboekje gevonden en lag daarin te lezen, met één hand onder de dekens maar wel met haar mooie tieten bloot.

Ik kreeg prompt een stijve en ik zag haar wel kijken maar ze zei niets. Ik ging naar de wc waar ik me eerst even aftrok met veel gehijg en zo en toen een enorme luidruchtige plas deed. Toen ik naar mijn kamer terugliep was het licht uit en hoorde ik geritsel en licht gehijg. Ik vond het best en ging naar bed en lekker slapen.

De volgende ochtend liep ik dus nog steeds bloot naar de badkamer om me te wassen en tanden te poetsen.

Ik liep terug via de keuken om daar wat te drinken te pakken. Daar zag ik tante Hennie pas zitten. Ze had me de hele tijd gevolgd en naar mij gekeken. Ik zei goedemorgen en gaf haar weer een kus op haar mond, deze keer duurde het langer dan anders. Tante Hennie had een kamerjas aan die een beetje doorschijnend was. Ik zag haar tieten en mooie tepels door de lichte stof heen.

Ik voelde mijn lul groeien. Goede morgen tante zei ik. Zij zei laat dat tante maar weg en noem me maar gewoon bij mijn voornaam. Ze zag mijn groeiende erectie en vroeg wind ik je op. Gisteravond zag ik je tieten toen je in bed lag en ik werd daar wel opgewonden van. Ja, zei Hennie ik was ook heet want ik had een seksboekje gevonden en ik lag heerlijk te vingeren en toen ik jou je hoorde aftrekken werd ik nog geiler en hoopte ik dat je naar binnen zou komen. EH, zei ik ja ik wilde het wel maar ja met je tante naar bed …..

Hennie zei niets maar deed haar kamerjas open en ik zag haar mooie tieten haar tepels waren hard geworden en stonden vooruit, ik stak mijn hand uit en pakte een borst vast. Hennie zei wat maakt het uit familie en ik ben geil en wil ne met je neuken. Ze stond op en liet de kamerjas liggen, ik zag haar nu dat ze helemaal naakt was geweest in de kamerjas.

Ik zag ook dat haar kut was geschoren. Dat had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld. Ik was alleen de behaarde doos van mijn moeder gewend en die van een paar meisjes met beginnende beharing. Ik stak mijn hand uit om haar kale poes te voelen. Mijn hand streelde over haar zachte huid en haar kutlippen. Langzaam gleed mijn hand naar achteren zodat ik haar hele kut in mijn hand vasthad. Ze voelde al wat vochtig aan. Ze sloeg haar armen om me heen en begon te zoenen en stak haar tong in mijn mond.

Haar tieten perste ze tegen mijn borst aan en ze bewoog zo haar tepels over de mijne. Haar kut werd steeds natter en ik stak een er een vinger in. Ze gromde en gooide haar hoofd achterover en zei ik wil meer kom. We gingen naar de slaapkamer op het grote bed. Ze gooide mij op mijn rug met mijn stijve pik recht omhoog. Als ik haar toelaat tongen we even. Er gaat van alles door mij heen. Ik voel haar hand naar mijn stijve gaan. Ik waag het er op en ga met een hand naar haar mooie tieten. We tongen weer haar handen gaan onder mijn shirt en ze streelt mijn rug.

Net zo fijn als ik? Als ik ja knik sta ik op en trek mam overeind. Mam rent de trap op en ik kan haar maar net bijhouden. Ze gaat haar slaapkamer in en draait zich om. We botsen op elkaar en onze tongen vechten in onze monden een innig spel. Mam trekt mijn shirt uit en ik maak haar bloes los en trek die uit. Haar bh doet ze zelf uit. Onze broeken volgen snel. Als we naakt tegenover elkaar staan zoenen we weer heerlijk.

Dan trekt mam me op het bed ze legt mijn handen op haar tieten. Ze pakt mijn lul en gaat die strelen en trekt er zo nu een dan aan. Ik streel haar tieten en als ze vraagt om ze wat harder aan te pakken trek ik ook aan haar grote tepels. Ze trekt mijn hoofd naar haar borsten en ik begrijp dat ik aan haar tieten moet zuigen. Als ik haar tepels een voor een in mijn mond neem en er hard aan zuig kermt ze luid.

Dan bijt ik zachtjes in haar tepels. Ik wil reageren maar realiseer me dat ma fantaseert en nu blijkbaar doet alsof ze met pa bezig is, ik zie mijn kans schoon. Misschien kan ik dan veel verder gaan.

Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel. Oh lekker jongen verwen je moedertje.

Bef me maar lekker klaar. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk. Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden. Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit. Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef.

Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan. Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn. Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild? We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter.

Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen.

Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed. Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf. Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten.

Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond. De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam: Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond? Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong. Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in. Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen.

Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in. Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven. Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen. Liggen even naast elkaar. Als ik dat bevestigt vraagt ze: Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien.

Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen. We liggen nog even uit te rusten. Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden. Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten. Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje. Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken.

Ze kijkt me aan en lacht. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten. Ik ga zo meteen boodschappen doen. Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen.

Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen. Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen. Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen. Ik kleed me ook gauw uit. Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit.

Om mam te plezieren stem ik in. Ik moet even denken en zeg dan: We nippen van ons glas. Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen. Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe. Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in. Dan gaat de pieper van de oven.

Ik ga achteruit en ze staat op. Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten. De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine.stijve aftrekken grote bos schaamhaar

Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt.

Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt.

Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen. Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht.

Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan.

Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens.

Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan.

Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar!

Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend. Oke dat heb je gewooon van internet ofz. Gebruik je handen en niet je voeten. Klinkt raar en misschien wist je dat al, maar ik zeg het voor de zekerheid, want het gebeurt echt!

Zelf trek ik aan me lul en laat dan warm water bijna tot heet over me stijfe pik lopen voelt egt geil aan Ik wacht ook wel is met plassen tot als ik heel nodig moet klaar komen als ik ook nodig moet plassen dan duurt het spuiten veel langer egt geil het klaarkomen duurt ongeveer twee keer zo lang Ik doe het vaak en laat het door buurman doen. Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn. Tekstopmaak Door gebruik te maken van speciale tags is het mogelijk om de tekst op te maken.

Ga naar de winkel Koop een cadeau Pak het cadeau uit. Verberg inhoud Toon inhoud Voorbeeldtekst. Lees ook eens aftrekken tips 15 reacties 'Voor de Jongens: Mam trekt mijn shirt uit en ik maak haar bloes los en trek die uit.

Haar bh doet ze zelf uit. Onze broeken volgen snel. Als we naakt tegenover elkaar staan zoenen we weer heerlijk. Dan trekt mam me op het bed ze legt mijn handen op haar tieten. Ze pakt mijn lul en gaat die strelen en trekt er zo nu een dan aan.

Ik streel haar tieten en als ze vraagt om ze wat harder aan te pakken trek ik ook aan haar grote tepels. Ze trekt mijn hoofd naar haar borsten en ik begrijp dat ik aan haar tieten moet zuigen. Als ik haar tepels een voor een in mijn mond neem en er hard aan zuig kermt ze luid. Dan bijt ik zachtjes in haar tepels.

Ik wil reageren maar realiseer me dat ma fantaseert en nu blijkbaar doet alsof ze met pa bezig is, ik zie mijn kans schoon. Misschien kan ik dan veel verder gaan. Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel.

Oh lekker jongen verwen je moedertje. Bef me maar lekker klaar. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk. Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden. Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit. Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit.

Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef.

Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan. Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn. Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild? We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter.

Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen.

Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed. Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf. Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten. Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond.

De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam: Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond? Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong. Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in. Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen. Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in.

Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven. Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen.

Liggen even naast elkaar. Als ik dat bevestigt vraagt ze: Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien. Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen. We liggen nog even uit te rusten. Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden.

Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten. Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje. Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken. Ze kijkt me aan en lacht. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten.

Ik ga zo meteen boodschappen doen. Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen. Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen. Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen. Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen.

Ik kleed me ook gauw uit. Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit. Om mam te plezieren stem ik in. Ik moet even denken en zeg dan: We nippen van ons glas. Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen. Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe.

Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in. Dan gaat de pieper van de oven. Ik ga achteruit en ze staat op. Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten. De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine. Eerst koffie of wil je wat anders? Ik pak haar vast en zet haar tegen het aanrecht.

Ik geef haar een zoen op beide wangen en de derde op haar mond. Trek haar stevig tegen me aan. Ik ben benieuwd hoe sterk hij wordt. Kus haar nu vol op de mond en duw mijn tong naar binnen. Ze mompelt wat maar ik kan er niets van maken.

Mijn lul staat nu helemaal klaar om bij haar binnen te dringen. Ik moet even zoeken en dan glijd ik als vanzelf naar binnen, haar heerlijke sappige kut in. Dan begin ik als een wildebras te rijen.

..

Maar ik ben een paar maanden geleden weer begonnen met scheren. Hoi hoi ik ben een jongen van 14 en heb ook volle bos schaamhaar en het groeit nog steeds. Ik ga er ook niets aan doen.

Ik scheer de bikinilijn en het andere haar knip ik heel kort is dat ook prima want ik hoor niemand erover. Hey ik persoonlijk vind schaamhaar onhygiënisch dus scheer ik het ook om de 3dagen als het beetje trg groeit moet het bij mij er terug af omdat ik liever geen haar heb maar dat is ieder zijn eigen ding als het jou niet stoort zou ik zeggen laat die bos haar gewoon zitten ten slotte loop jij er mee rond. Ik vind schaamhaar op je vagina wel mooi, ik trim het alleen omdat het bij mij jeukt.

Je okselhaar laten groeien vind ik bij mij niet mooi, maar ik vind het ook niet raar als ik het zie bij andere mensen. Ik heb ook schaamhaar, nog nooit geschoren maar is nog niet heel veel, Wil het denk wel bij gaan knippen maar niet kaal meer, lijkt mij echt te veel gaan jeuken. En eerst scheerde ik het maar ik begreep noet goed waarom nu scheer ik het al bijna 2jaar niet meer. Ik ben 13 en ik heb sinds 3 maanden schaamhaar, ik vond het jeuken en lelijk dus ik heb het stiekem afgeschoren.

Ik vind het eigenlijk ook niet mooi haha. Hey rachel ik ben een jongen van 21 en ik vind echt heel veel schaamhaar echt heel erg geil ik zelf scheer me ook niet dus ik heb ook een grote zwarte bos.

Ik vind dat steeds meer mensen zich niet meer moeten scheren. Ik ga er vanuit dat jij ook van jongens houd met veel haar overal of heb ik het mis. Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is? Home Forum Uiterlijk schaamhaar nooit scheren Nieuw topic. Ik vind deze reactie niet goed Hoop dat ik je goed heb beantwoord. Ik vind deze reactie niet goed 0. Wat je ook kiest, het is allemaal goed.

Je moet gewoon doen waar jij jezelf prettig bij voelt. Ik zeg het maar, ik heb geen scheerschuim dus is het denk ik 1 cm. En ik heb ook okselhaar. Ik vind deze reactie goed 0. Login of registreer Ik ga akkoord met de spelregels. Nee, dat had ik niet en erg veel belangstelling voor de meisjes had ik ook niet.

Mam vond dat vreemd ze vertelde me dat ik als kleine peuter al aan de meisjes zat te wriemelen. Ook had de kleuterjuf mam er op aangesproken dat ik aan de meisjes zat.

Ook op de wat toen nog lagere school genoemd werd zat was er bij haar geklaagd over mijn gedrag met de meisjes. Mijn ouders waren niet preuts, mijn moeder heeft mij verteld over het hoe en wat van de seks. Samen douchen was niet ongebruikelijk zowel met min moeder als met mijn vader. Regelmatig ontbeten we in de weekeinde in ons blootje. Ma zei dan als ik een odol had: Mam leerde me hoe ik me moest aftrekken. Zij werkt 3 dagen als doktersassistente en pa praat nooit over zijn werk.

Maar misschien moet ik jullie ons eerst even voorstellen. Ik ben Stef en goed geschapen. Heb geen broer en ook geen zus. Mijn vriendinnetje had het net uitgemaakt omdat ze er nog niet aan toe was om verder te gaan dan een zoentje en een aai.

Ik had, als 16 jarige, niet alleen een volle krullenkop maar ook al borsthaar en een behoorlijke bos schaamhaar. Dat haar heb ik van mijn moeder. Zij luistert alleen niet als ik haar Thea noem, maar zo heet ze wel. Ze is 34 jaar heeft lekkere grote tieten en scheert haar schaamstreek helemaal kaal. Mam is een lieverd.

Maar mijn pa, Peter, is al 42 en een chagrijn. Misschien omdat hij al ouder is en een kleine en dunne pik heeft. Hij heeft het niet zo op zijn werk, dat blijkbaar wel erg goed betaald wordt. Wellicht vanwege de vele overuren. Hij houdt alleen de tuin bij. Verder doet hij geen moer in huis. Hij bemoeit zich ook bijna niet met mijn opvoeding. Hij is om de 2 weken 3 dagen op zakenreis in het land. Pa en ma houden denk ik wel veel van elkaar want ze neuken soms wel 4x in de week en houden zich zeker niet in voor mij.

Een keer heb ik ze bespied toen ze bezig waren. Sindsdien trek ik me dan lekker af en zie voor me hoe ik in plaats van pa in mam haar kutje rij. Op een, wat later wel bleek, zeer goede dag zegt pa dat hij de komende vrijdag voor zijn werk een maand naar het buitenland moet.

Bij het afscheid op Schiphol zegt mijn vader: Zaterdag sta ik me in de douchecabine net lekker af te trekken om van mijn odol af te komen als mijn moeder binnen komt. Maar door het geklets en misschien wel haar aanwezigheid lukte het me niet om klaar te komen. Mijn odol verdween gelukkig wel. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en gaan dan ook in de tuin aan de koffie.

Komt dat vaker voor? Ze neemt een slok en vervolgt dan: Dat helpt best wel hoor. Waar ik het lef vandaan haalde weet ik niet maar mam gaat gewoon verder. Trek je jezelf dan lekker klaar? Het is normaal hoor dat je er geil van wordt als je ons hoort neuken. Als je ons hoort denk je dan aan mij als je je aftrekt of aan een vriendinnetje? Die rode kop wordt er niet beter op en voor ik antwoord kan geven krijg ik een zoen van mam. Nu heb ik niet alleen een rode kop maar krijg nu ook een hele harde paal in mijn broek.

Ik moet bekennen dat het zover nog niet is gekomen. Mam wil dan weten wat ik allemaal heb mogen doen bij mijn vriendinnetjes. Maar een kutje heb ik nog nooit gezien biecht ik bij haar op. Dan ziet ze mijn stijve piemel in mijn broek.

Pa is weg en dat gevingerd is ook niet je dat. Ze kijkt me heel doordringend aan met een vreemde blik in haar ogen. Dan tuit ze haar lippen en kust me op de mond. Als onze lippen elkaar raken voel ik dat zij haar tong naar mijn lippen brengt en probeert in mijn mond te komen.

Als ik haar toelaat tongen we even. Er gaat van alles door mij heen. Ik voel haar hand naar mijn stijve gaan. Ik waag het er op en ga met een hand naar haar mooie tieten. We tongen weer haar handen gaan onder mijn shirt en ze streelt mijn rug. Net zo fijn als ik? Als ik ja knik sta ik op en trek mam overeind. Mam rent de trap op en ik kan haar maar net bijhouden. Ze gaat haar slaapkamer in en draait zich om.

We botsen op elkaar en onze tongen vechten in onze monden een innig spel. Mam trekt mijn shirt uit en ik maak haar bloes los en trek die uit. Haar bh doet ze zelf uit. Onze broeken volgen snel. Als we naakt tegenover elkaar staan zoenen we weer heerlijk. Dan trekt mam me op het bed ze legt mijn handen op haar tieten. Ze pakt mijn lul en gaat die strelen en trekt er zo nu een dan aan.

Ik streel haar tieten en als ze vraagt om ze wat harder aan te pakken trek ik ook aan haar grote tepels. Ze trekt mijn hoofd naar haar borsten en ik begrijp dat ik aan haar tieten moet zuigen.

Als ik haar tepels een voor een in mijn mond neem en er hard aan zuig kermt ze luid. Dan bijt ik zachtjes in haar tepels. Ik wil reageren maar realiseer me dat ma fantaseert en nu blijkbaar doet alsof ze met pa bezig is, ik zie mijn kans schoon. Misschien kan ik dan veel verder gaan. Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel. Oh lekker jongen verwen je moedertje. Bef me maar lekker klaar. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk.

Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden. Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit.

Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef. Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan.

Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn. Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild? We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter. Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen.

Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen. Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed. Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf.

Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer.


Film sex ulft


stijve aftrekken grote bos schaamhaar