Lesbisch genot neuken op de dansvloer

lesbisch genot neuken op de dansvloer

Ga je mee zei ze, dit is een flat van mij vader, hij rommelt wel eens met wat meiden en heeft hier een plekje waar ik ook een sleutel van heb, zonder dat hij het weet. We gingen naar binnen en ze zei, ga zitten, ik ben er zo weer. Ze kwam terug in een sexy string en bh en verder had ze niets aan, zijn mond viel open, wat was ze mooi en nu was ze zo lekker dicht bij hem.

Hij zou moeite hebben om niet meteen aan haar te zitten. Ze kwam dicht tegen hem aanzitten en vroeg, heb je het goed kunnen bekijken?

Ik voelde me betrapt, maar ze moest er hard om lachen, ik vind het zalig zei ze als mannen naar me kijken, voel maar, ik word er al nat van. Tegelijk pakt ze zijn hand en legt die op haar string, en ze is inderdaad nat. Hij liet zijn hand in haar string verdwijnen, ze protesteerde niet en hij ging door.

Nu kon hij goed bij haar klitje komen, ze werd steeds natter, en hij gleed met drie vingers naar binnen. Het ging allemaal gemakkelijk. Zijn informatie was dus juist, ze was net zo geil als haar vader, die had ook regelmatig vriendinnen, nou Anieta, zijn dochter leek er ook wel pap van te lusten.

Nu trok ze zijn vingers weg, ze begon hem uit te kleden en gooide de kleren zo op de vloer. Kom jochie zei ze, neem me eens goed. Ik kan er tegen hoor en heb zin in een goed potje neuken.

Ze pakte meteen zijn pik vast, die al op grootte sterkte was en ze zei, kom eens boven mijn gezicht met die leuter van je, ik wil graag liggen, span jij je maar wat in. Hij deed het maar al te graag, het duurde dan ook maar even of zijn pik kwam tegen haar mond aan, ze deed die open en slokte de pik zo naar binnen.

Ze begon er meteen hard aan te sabbelen, en omdat het zo snel ging kwam hij ook al snel klaar, hij spoot haar mondje vol en ze slikte het door alsof het een traktatie was voor haar. Dan krabbelde hij wat naar beneden en zo kwam hij uit bij haar spleetje. Ze kreunde, neem me dan, ik ben zo geil en wil dat je me weer neukt.

Hij wist niet meer wat hij moest, zou ze echt zo geil zijn dat ze er nooit genoeg van kreeg? Hij dacht nu even rustig te kunnen genieten van haar lichaam, maar dat was niet haar bedoeling begreep hij. Hij stopte zijn pik in haar kutje, ze kreunde nu nog harder, en ik duwde mijn lul zo ver mogelijk in haar kut. Met volle kracht duwde ze haar kont en dijen naar achteren, wat tot gevolg had dat zijn lul steeds dieper bij haar binnen drong.

Haar mond ging steeds open en haar kreunen werd steeds luider. Zijn ballen maakten een kletsend geluid, elke keer als hij zijn pik tot het einde in haar geile kut verdween. De kreten zie ze nu uitsloeg waren alleen nog onverstaanbare kreten, enkel van opwinding. Met alle kracht ramde hij steeds opnieuw de paal naar binnen totdat ze beide gillend hun hoogtepunt bereikten. Anieta viel naast hem neer en lag te trillen van genot. Nu hadden ze het beide wel even gehad, uitgeteld lagen ze naast elkaar en Dennis keek opzij, ze lag met haar ogen dicht, nog na hijgend van de inspanning.

Anieta stapte uit bed en haalde wat te drinken op, daar waren ze beide hard aan toe. Voor Dennis was het nu ook wel genoeg geweest, hij had de dochter van zijn baas gepakt, precies wat hij wilde en nu was hij er klaar mee. Hij kon wel iemand krijgen waar hij het leuker mee had en die niet steeds alleen aan zichzelf dacht. Ze dronken hun glas wijn leeg en Dennis zei, ik ga douchen, ik moet er vandoor.

Dat was niet naar de zin van Anieta, die boos reageerde, ben je nu al uitgeteld, we beginnen toch pas? Ik wil dat je me nog eens in alle gaatjes neukt zei ze, ik heb er nog lang niet genoeg van. Dennis zei niets, ging douchen en kwam een poosje later de slaapkamer weer in. Hij zei tegen Anieta, je zoekt maar een ander, geile teef, ik moet jou niet. Jou vader wil mij niet, ik wil jou niet, dit was een soort van wraakactie, ik hoop dat je nog lang van geile kerels geniet, mij zie je nooit weer.

En zo ging hij de deur uit, haar totaal verbluft achterlatend. Nog nooit had een man zo gereageerd, wat moest ze hier mee? Ze kon er niet mee naar haar vader, dan kwam hij er meteen achter wat ze zoal deed en gebruik maakte van zijn flat. Dennis liep voldaan weg, zo laat haar maar in haar sop gaar koken dacht hij.

Ik leef nu mijn eigen leven, zonder een geile teef er bij. Ontelbare keren heb ik mijzelf op haar afgetrokken en vorige week toen we gingen stappen heb ik de gok gewaagd. We waren in een discotheek en ik had behoorlijk wat gedronken en dus zin om lekker te dansen en flirten.

De vriendin van mijn zusje stond op de dansvloer en ik liep op haar af en we begonnen voor de grap te dansen en schuren, hier werd ik behoorlijk opgewonden van, mede door de drank ging ik dit keer wat veder als normaal.

Ze leek het leuk te vinden en we dansten lekker door, ik vroeg haar of ze wat te drinken wilde en we liepen richting de bar. We bestelden en kregen vlot onze drankjes. De sfeer was goed en ze fluisterde opeens in mijn oor dat ze onder het dansen mijn pik tegen haar had aangevoeld en dit wel geil vond.

Ik vroeg haar mee te gaan naar buiten omdat ik een verassing voor haar had, ze kreeg een stoute blik in haar ogen en wandelde mee. Het was harte zomer en de discotheek ligt vlak achter een soort park. Hier liepen we naartoe en begonnen onderweg te zoenen. Ik zei dat ik al vaker aan haar gedacht had en ze zei dat ze pas over me gedroomd had. Ik vroeg wat dan en ze zei dat merk je zo wel.

We zochten een beschut plekje op en ik ging met mijn hand over aar borsten, ze greep direct richting mijn pik en zei dat ze nu weleens wilde zien wat ik in huis had, ik haalde mijn pik uit mijn broek en ze begon me lekker af te trekken. Ik deed haar rokje wat naar beneden en begon onder haar slipje haar klitje lekker hard te maken, nu nam ze mijn pik in haar mond en begon me heerlijk met diepe halen te pijpen, dit was zo lekker dat ik moest uitkijken dat ik niet te snel klaarkwam hmmm, van dit sletje wilde ik wat langer genieten.

Ik legde haar op het gras en zei deed haar benen wijd en ik ramde mijn pik zo naar binnen, ze was kletsnat geworden en ik begon haar keihard te neuken. Ze gilde het uit van genot en ik kon mijzelf niet meer beheersen. Ik wilde haar hier en nu helemaal volspuiten maar niet zo, ik zette haar op handen en voeten voor me en begon haar doggy style te neuken. Ze kon mijn pik goed hebben hoewel ik vrij fors geschapen ben, ik kreunde en ze gilde spuit me vol hmmmm.

Ik kwam trillend klaar en spoot al mijn zaad diep bij haar naar binnen.

...

Thaise sletjes diketieten

Ik wist dat ze een mini slipje droeg en een bh die haar zware borsten accentueerden. Haar donker kleed bedekte haar volslank lichaam maar ik wist dat dit kleed snel in een kastje zou verdwijnen. We betraden de club en zagen dat er nog een vijftiental koppels aanwezig waren en een tiental alleenstaande mannen.

We namen plaats aan de bar naast een koppel dat vrij snel met ons begon te praten. De vrouw van het koppel gebaarde mijn vrouw om samen wat te dansen en behoorlijk geil stonden ze beiden met hun fraai lichaam op de dansvloer. De interesse was bij wat mannen vlug gewekt. Snel kregen ze gezelschap op de dansvloer en werden de eerste aanrakingen een feit. Beide vrouwen dansten gewoon verder en mijn echtgenote was al haar schroom verloren. Na een halfuurtje en enkele dansjes verder gingen we naar de kleedruimte en stelden ons in aangepaste kledij.

De karige overgebleven kledingstukken van mijn vrouw bedekten amper haar lichaam. Dat wond menig man op. Iedereen volgde snel het voorbeeld van de aanwezigen. Bijna iedereen stond in sexy ondergoed en er werd al wat harder gelachen en zelfs enkele slows gedanst. Mijn vrouw liet zich graag bepotelen en genoot van de vele strelingen door een jonge kerel met een duidelijk enorme erectie.

Mijn vrouw knipoogde en ik lachte haar bemoedigend toe. Ze mocht haar avond beleven zoals ze dat zelf verkoos. Ik zou later haar zus wel binnen doen dacht ik zo en mijn fantasie ook eens beleven. Ik danste met de vrouw van het koppeltje dat naast ons aan de bar zat en het ging er al even warm aan toe. Plots was mijn vrouw verdwenen. Eerst dacht ik dat ze naar het toilet was maar de dame naast mij gebaarde dat ik beter boven ging kijken. Ik stapte naar de eerste verdieping en merkte overal kamertjes met koppels en toekijkende mannen.

Plots zag ik mijn vrouw in de weer met de jonge gigolo. Ze lagen beiden naakt op een matrasje en waren duchtig aan het vrijen. Twee mannen hadden zich naast het koppel genesteld en de ene man was mijn vrouw anaal aan het verwennen terwijl de andere haar borsten masseerde en met zijn lul tegen haar aan wreef. Enkele mannen keken met hun stijve lul in de hand toe.

Mijn vrouw liet zich gewillig door de jonge kerel penetreren en lag met wijd geopende benen te genieten van zijn harde stoten in haar hete pruim. Toen de jonge kerel kreunend was klaar gekomen mocht de volgende man mijn vrouw bestijgen. Zij opende opnieuw gewillig haar benen en liet zich eerst likken terwijl ze kuste met alweer een andere man. De man stopte met likken en boog zich over mijn vrouw en stak zijn beaderde lul diep in haar natte kut.

Opnieuw liet ze diep in zich stoten en alweer kwam de man snel klaar en verdween. De derde man van het gezelschap nam het onmiddellijk over. Mijn vrouw zette zich op haar knieën met haar dikke kont omhoog en de hij nam haar achterwaarts in haar kut Ondertussen waren her en der nog meerdere mannen naar het spektakel aan het kijken. Ik hoorde mijn vrouw kreunen en geilen van genot waarbij ze het ene orgasme na het andere kreeg.

Ze liet zich door iedereen betasten, likken en penetreren dat haar kutsappen langs haar bilspleet uit haar natte pruim liepen. Ze was geil en compleet van de wereld. Ik stond geil toe te kijken hoe zij genoot en ik kreeg een lul zo hard als een metalen staaf. Toch zou ik haar niet nemen en ik besteedde wat meer aandacht aan mijn buurvrouwtje uit de bar. Hij besloot om met zijn auto bij kantoor te wachten tot ze er weer een keer zou komen, het ging hem veel tijd en geduld kosten, maar als het eenmaal zo ver was, dan had hij ook wat.

Niemand kon vanaf het terrein zijn auto zien en de tweede dag zag hij haar bij haar vader in de auto zitten en ze verlieten het terrein. Hij ging er onopvallend achteraan en ze stopten net buiten de stad bij een enorme villa. De dochter sprong uit de auto, boog nog even naar binnen om haar vader weer gedag te zoenen, en zo had hij nu een mooie blik op haar billen.

Ze had een korte rok aan en haar slipje was duidelijk te zien en dat merkte zijn paal ook, hij werd geil van deze meid.

Hoe sneller hij haar kon nemen hoe beter het was. Hij had zo een week gepost bij de villa en wist ongeveer de tijden dat ze thuis was of ergens anders heen ging, school, shoppen en vriendinnen, een luxe leventje constateerde hij.

Hij moest nu wel snel handelen, dit weekend zou hij naar dezelfde discotheek gaan als waar hij haar naar binnen had zien gaan. Thuis dronk hij zich al wat moed in, en ging er toen op de fiets heen.

Hij zat aan de bar, het was nog rustig, zo kon hij goed zien wie er binnen kwamen. Na een tijdje zag hij haar, ze kwam giechelend met een paar vriendinnen binnen en ze gingen ook aan de bar zitten.

Ze bestelden een glas wijn en toen zagen ze hem zitten. Ze begroeten elkaar beleefd, ze wisten niet wie hij was natuurlijk en hij zei, ik ben Dennis, ik kom hier niet vaak, is het een leuke tent? Ja hoor, zei de dochter, zal ik je de dansvloer eens laten zien? Ze wipte van haar kruk en nam hem mee naar de dansvloer.

Daar trok hij haar al snel dicht tegen zich aan, hij zag een glinstering in haar ogen, zou ze hem leuk vinden? Dan moest hij daar gebruik van maken. Hij vroeg hoe haar naam was, ze zei Anieta, en ik zei zachtjes, je bent een engeltje. Deze dame wist wel wat ze wilde, ze drukte zich nog steviger tegen hem aan en zo gingen ze in langzaam tempo de dansvloer over. Daarna kwam er heel andere muziek en hij vroeg, kan ik je wat aanbieden te drinken?

Nee, zei ze, ik wil jou iets aanbieden, kom maar met mij mee, ik vind hier toch niets aan deze tent. Al snel stonden we buiten en ze vroeg of ik een auto had. Ik zei, heb ik wel maar ben nu op de fiets, en pakte deze. Spring maar achterop zei hij, en dan moet je maar zeggen waar je heen wilt. Het kon hem niets meer schelen, hij had haar en zou haar voorlopig ook niet meer laten gaan.

Na een paar straten door gefietst te hebben moest hij stoppen bij wat duurdere flats, het zag er erg mooi uit van de binnenkant. Ga je mee zei ze, dit is een flat van mij vader, hij rommelt wel eens met wat meiden en heeft hier een plekje waar ik ook een sleutel van heb, zonder dat hij het weet. We gingen naar binnen en ze zei, ga zitten, ik ben er zo weer. Ze kwam terug in een sexy string en bh en verder had ze niets aan, zijn mond viel open, wat was ze mooi en nu was ze zo lekker dicht bij hem.

Hij zou moeite hebben om niet meteen aan haar te zitten. Ze kwam dicht tegen hem aanzitten en vroeg, heb je het goed kunnen bekijken? Ik voelde me betrapt, maar ze moest er hard om lachen, ik vind het zalig zei ze als mannen naar me kijken, voel maar, ik word er al nat van.

Tegelijk pakt ze zijn hand en legt die op haar string, en ze is inderdaad nat. Hij liet zijn hand in haar string verdwijnen, ze protesteerde niet en hij ging door.

Nu kon hij goed bij haar klitje komen, ze werd steeds natter, en hij gleed met drie vingers naar binnen. Het ging allemaal gemakkelijk. Zijn informatie was dus juist, ze was net zo geil als haar vader, die had ook regelmatig vriendinnen, nou Anieta, zijn dochter leek er ook wel pap van te lusten.

Nu trok ze zijn vingers weg, ze begon hem uit te kleden en gooide de kleren zo op de vloer. Kom jochie zei ze, neem me eens goed. Ik kan er tegen hoor en heb zin in een goed potje neuken. Ze pakte meteen zijn pik vast, die al op grootte sterkte was en ze zei, kom eens boven mijn gezicht met die leuter van je, ik wil graag liggen, span jij je maar wat in. Hij deed het maar al te graag, het duurde dan ook maar even of zijn pik kwam tegen haar mond aan, ze deed die open en slokte de pik zo naar binnen.

Ze begon er meteen hard aan te sabbelen, en omdat het zo snel ging kwam hij ook al snel klaar, hij spoot haar mondje vol en ze slikte het door alsof het een traktatie was voor haar.lesbisch genot neuken op de dansvloer

Ga je mee zei ze, dit is een flat van mij vader, hij rommelt wel eens met wat meiden en heeft hier een plekje waar ik ook een sleutel van heb, zonder dat hij het weet. We gingen naar binnen en ze zei, ga zitten, ik ben er zo weer. Ze kwam terug in een sexy string en bh en verder had ze niets aan, zijn mond viel open, wat was ze mooi en nu was ze zo lekker dicht bij hem.

Hij zou moeite hebben om niet meteen aan haar te zitten. Ze kwam dicht tegen hem aanzitten en vroeg, heb je het goed kunnen bekijken? Ik voelde me betrapt, maar ze moest er hard om lachen, ik vind het zalig zei ze als mannen naar me kijken, voel maar, ik word er al nat van. Tegelijk pakt ze zijn hand en legt die op haar string, en ze is inderdaad nat. Hij liet zijn hand in haar string verdwijnen, ze protesteerde niet en hij ging door. Nu kon hij goed bij haar klitje komen, ze werd steeds natter, en hij gleed met drie vingers naar binnen.

Het ging allemaal gemakkelijk. Zijn informatie was dus juist, ze was net zo geil als haar vader, die had ook regelmatig vriendinnen, nou Anieta, zijn dochter leek er ook wel pap van te lusten. Nu trok ze zijn vingers weg, ze begon hem uit te kleden en gooide de kleren zo op de vloer. Kom jochie zei ze, neem me eens goed.

Ik kan er tegen hoor en heb zin in een goed potje neuken. Ze pakte meteen zijn pik vast, die al op grootte sterkte was en ze zei, kom eens boven mijn gezicht met die leuter van je, ik wil graag liggen, span jij je maar wat in. Hij deed het maar al te graag, het duurde dan ook maar even of zijn pik kwam tegen haar mond aan, ze deed die open en slokte de pik zo naar binnen.

Ze begon er meteen hard aan te sabbelen, en omdat het zo snel ging kwam hij ook al snel klaar, hij spoot haar mondje vol en ze slikte het door alsof het een traktatie was voor haar. Dan krabbelde hij wat naar beneden en zo kwam hij uit bij haar spleetje. Ze kreunde, neem me dan, ik ben zo geil en wil dat je me weer neukt.

Hij wist niet meer wat hij moest, zou ze echt zo geil zijn dat ze er nooit genoeg van kreeg? Hij dacht nu even rustig te kunnen genieten van haar lichaam, maar dat was niet haar bedoeling begreep hij.

Hij stopte zijn pik in haar kutje, ze kreunde nu nog harder, en ik duwde mijn lul zo ver mogelijk in haar kut. Met volle kracht duwde ze haar kont en dijen naar achteren, wat tot gevolg had dat zijn lul steeds dieper bij haar binnen drong.

Haar mond ging steeds open en haar kreunen werd steeds luider. Zijn ballen maakten een kletsend geluid, elke keer als hij zijn pik tot het einde in haar geile kut verdween. De kreten zie ze nu uitsloeg waren alleen nog onverstaanbare kreten, enkel van opwinding.

Met alle kracht ramde hij steeds opnieuw de paal naar binnen totdat ze beide gillend hun hoogtepunt bereikten.

Anieta viel naast hem neer en lag te trillen van genot. Nu hadden ze het beide wel even gehad, uitgeteld lagen ze naast elkaar en Dennis keek opzij, ze lag met haar ogen dicht, nog na hijgend van de inspanning. Anieta stapte uit bed en haalde wat te drinken op, daar waren ze beide hard aan toe. Voor Dennis was het nu ook wel genoeg geweest, hij had de dochter van zijn baas gepakt, precies wat hij wilde en nu was hij er klaar mee.

Hij kon wel iemand krijgen waar hij het leuker mee had en die niet steeds alleen aan zichzelf dacht. Ze dronken hun glas wijn leeg en Dennis zei, ik ga douchen, ik moet er vandoor. Dat was niet naar de zin van Anieta, die boos reageerde, ben je nu al uitgeteld, we beginnen toch pas? Ik wil dat je me nog eens in alle gaatjes neukt zei ze, ik heb er nog lang niet genoeg van. Dennis zei niets, ging douchen en kwam een poosje later de slaapkamer weer in. Hij zei tegen Anieta, je zoekt maar een ander, geile teef, ik moet jou niet.

Jou vader wil mij niet, ik wil jou niet, dit was een soort van wraakactie, ik hoop dat je nog lang van geile kerels geniet, mij zie je nooit weer. En zo ging hij de deur uit, haar totaal verbluft achterlatend. Nog nooit had een man zo gereageerd, wat moest ze hier mee?

Ze kon er niet mee naar haar vader, dan kwam hij er meteen achter wat ze zoal deed en gebruik maakte van zijn flat. Dennis liep voldaan weg, zo laat haar maar in haar sop gaar koken dacht hij. Ik leef nu mijn eigen leven, zonder een geile teef er bij.

Ontelbare keren heb ik mijzelf op haar afgetrokken en vorige week toen we gingen stappen heb ik de gok gewaagd. We waren in een discotheek en ik had behoorlijk wat gedronken en dus zin om lekker te dansen en flirten. De vriendin van mijn zusje stond op de dansvloer en ik liep op haar af en we begonnen voor de grap te dansen en schuren, hier werd ik behoorlijk opgewonden van, mede door de drank ging ik dit keer wat veder als normaal.

Ze leek het leuk te vinden en we dansten lekker door, ik vroeg haar of ze wat te drinken wilde en we liepen richting de bar. We bestelden en kregen vlot onze drankjes. De sfeer was goed en ze fluisterde opeens in mijn oor dat ze onder het dansen mijn pik tegen haar had aangevoeld en dit wel geil vond. Ik vroeg haar mee te gaan naar buiten omdat ik een verassing voor haar had, ze kreeg een stoute blik in haar ogen en wandelde mee. Het was harte zomer en de discotheek ligt vlak achter een soort park.

Hier liepen we naartoe en begonnen onderweg te zoenen. Ik zei dat ik al vaker aan haar gedacht had en ze zei dat ze pas over me gedroomd had. Ik vroeg wat dan en ze zei dat merk je zo wel.

We zochten een beschut plekje op en ik ging met mijn hand over aar borsten, ze greep direct richting mijn pik en zei dat ze nu weleens wilde zien wat ik in huis had, ik haalde mijn pik uit mijn broek en ze begon me lekker af te trekken. Ik deed haar rokje wat naar beneden en begon onder haar slipje haar klitje lekker hard te maken, nu nam ze mijn pik in haar mond en begon me heerlijk met diepe halen te pijpen, dit was zo lekker dat ik moest uitkijken dat ik niet te snel klaarkwam hmmm, van dit sletje wilde ik wat langer genieten.

Ik legde haar op het gras en zei deed haar benen wijd en ik ramde mijn pik zo naar binnen, ze was kletsnat geworden en ik begon haar keihard te neuken. Ze gilde het uit van genot en ik kon mijzelf niet meer beheersen. Ik wilde haar hier en nu helemaal volspuiten maar niet zo, ik zette haar op handen en voeten voor me en begon haar doggy style te neuken.

Ze kon mijn pik goed hebben hoewel ik vrij fors geschapen ben, ik kreunde en ze gilde spuit me vol hmmmm. Ik kwam trillend klaar en spoot al mijn zaad diep bij haar naar binnen.

...Lekker pijpen en beffen sex adressen nl


Hij wreef onbeschaamd over de string tussen mijn benen, hij voelde dat ik al nat was bij mijn kutje. Maar ik wilde niet dat hij daar verder ging, dus liet ik John even los en trok het rokje weer naar beneden. Ze lachten naar me en bleven me maar plagen daarna. Ik weet niet meer wat Maarten tegen me zei, maar ik voelde me uitgedaagd en zei: Ik stapte uit mijn onderbroekje en mijn rokje hing weer op zijn plaats, maar nu wisten ze allemaal dat ik er naakt onder was.

De uitwerking van mijn uitdagende actie was niet mis: Maar ik ging met mijn rug tegen John staan, ik wilde met hem. Melissa, jij gaat wel met mij mee, hé? Ik knikte en even later rekenden we af en liepen naar buiten. John sloeg een arm om mij heen en zo liepen we door de nacht, de andere vier jongens achter ons aan. Ik was natuurlijk niet zo lang als John, maar ik vond het wel lekker om zo naast hem te lopen, tegen zijn lekkere lijf aan. Hij had een klein, gezellig flatje en ik wist wat ik wilde: Ik had gehoord dat negers vaak een veel grotere lul hebben dan veel blanke mannen en zeker van John met zijn twee meter lengte, verwachtte ik veel van zijn mannelijke geslachtsorgaan.

Maar het liep nog iets anders. In de huiskamer bij John werden meteen weer flesjes bier rondgedeeld. Drie jongens gingen op de bank zitten, maar ik stond nog toen John achter mij ging staan en mij tegen hem aanduwde. John streelde eerst mijn schouders en ging met zijn handen naar beneden, over mijn topje.

Hij pakte brutaal mijn borsten beet en keek naar mijn reactie. Toen trok hij het topje langzaam naar beneden over mijn borsten, mijn tepels kwamen bloot en hij masseerde meteen het blote vlees. Het voelde zo lekker aan, die grote handen over mijn gevoelige tepels, dat ik weer niet tegenstribbelde. De tepels werden hard en werden harde punten.

Toen zij John ineens: Maar daar had ik geen zin! Ik wilde met John vrijen. Maar John hield mij nu stijf tegen hem aangedrukt en ik kon Maarten niet tegenhouden: Mijn topje hing om mijn middel, zodat mijn borsten bloot waren, maar ook mijn rokje hadden ze nu zo ver omhoog getrokken dat ook die rond mijn middel kwam en mijn blote onderbuik met het plukje schaamhaar door alle jongens bewonderd kon worden.

Toen pakte John mij beet, hij was zo sterk dat ik geen kans had iets anders te doen, en legde mij in één keer met mijn rug op zijn eetkamertafel. Direct ging Maarten bij mijn benen staan, deed die uit elkaar en trok me naar de rand van de tafel. Je kan wel raden wat er gebeurd: Ik sputterde nog tegen maar daar luisterde niemand naar, ook John niet.

Gelukkig deed Maarten eerst een condoom om en toen voelde ik zijn dikke pik bij mij naar binnen schuiven. Aan de ene kant kon ik wel janken, dit wilde ik niet, maar toen Maarten mij lekker begon te neuken, nam al snel het gevoel van een intens genot het over.

Veel te snel kwam hij klaar, maar toen hij zich terugtrok werd zijn plaats al rap ingenomen door Kevin. Die had een kleine, maar wist me toch voldoende plezier te geven. Ook zijn twee vrienden gingen daarna over me heen, maar ik was zo dronken dat ik er geen moeite mee had. Toen bleef alleen John over. Toen de grote zwarte gozer tussen mijn benen ging staan, was ik in één klap klaarwakker!

Ik ging rechtop zitten, op mijn armen steunend, want ik wilde het goed zien. Langzaam deed hij zijn broek naar beneden: Ook John had door dat ik overeind kwam voor zijn mannelijkheid. Hij zei tegen me: Met beide handen pakte hij die beet, maakte hem verder stijf en ik zag de staaf nog dikker en langer worden!

Terwijl hij met zijn handen heen en weer ging over de staaf, kwam de paarse top steeds verder te voorschijn. Toen hield John op, hij schoof een condoom over zijn apparaat. Om met zijn lengte op gelijke hoogte te komen met mijn lichaam moest hij iets door de knieën zakken: Ik zag dat mijn kutje al wijd openstond, uitnodigend voor zijn snoeiharde erectie.

Jongens, helpen jullie even. Hou haar benen goed uit elkaar en houdt haar tegen als ik terugtrek. Even later voelde ik hoe zijn zwarte staaf langzaam bij mij naar binnen schoof. Ik werd van onderen helemaal opgevuld en voelde hoe mijn kutje tot het uiterste opgerekt werd!

Ik zuchtte diep om het allemaal te verwerken. Toen begon John langzaam in en uit te bewegen. Het duurde niet lang of ik begon ook te genieten. Ik zie hoe mijn onderlijf zich telkens nauw om de zwarte staaf sluit en bij het eruit gaan, worden mijn schaamlippen mee uitgerekt. Maar het voelt zo lekker, dat ik zeg dat hij zijn tempo wel mag verhogen. Bij elke stoot gaat de lange zwarte staaf met het witte condoom iets dieper bij me naar binnen.

Ik kijk naar mijn eigen onderlijf en ben verbaasd dat de bijna twintig centimeter lange staaf uiteindelijk helemaal in mij verdwijnt! Oh, wat is dat lekker. Ik legde haar op het gras en zei deed haar benen wijd en ik ramde mijn pik zo naar binnen, ze was kletsnat geworden en ik begon haar keihard te neuken.

Ze gilde het uit van genot en ik kon mijzelf niet meer beheersen. Ik wilde haar hier en nu helemaal volspuiten maar niet zo, ik zette haar op handen en voeten voor me en begon haar doggy style te neuken. Ze kon mijn pik goed hebben hoewel ik vrij fors geschapen ben, ik kreunde en ze gilde spuit me vol hmmmm. Ik kwam trillend klaar en spoot al mijn zaad diep bij haar naar binnen. Dit was echt heel geil en lekker zei ze. Opeens hoorde we voetstappen en toen we net onze kleding weer hadden aangedaan en kwam mijn zusje aanlopen.

Zeg ik ben jullie al heel de tijd kwijt, wat doen jullie nu hier. We begonnen beide te lachen en zijn erna snel de discotheek weer ingegaan en hebben nog een tijd staan dansen. Laat gerust een reactie achter, om jou mening over het verhaal te laten weten. Stemmen kan natuurlijk ook! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Sex met oudere vrouw Ik ben een jongen van 20 jaar en ik val maar meteen met de deur…. Mijn eerste donatie Laatst gebeurde toch iets heel bijzonders en dat wil ik jullie graag vertellen. John neukt sletje uit de kroeg Zaterdag was John op stap met zijn maatjes en ze gingen van kroeg naar kroeg. Veel plezier Team Gratissexverhalen.

Geef een reactie Reactie plaatsen annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

lesbisch genot neuken op de dansvloer

Gratis sex in zeeland car date escort


lesbisch genot neuken op de dansvloer