Lekker neuken doe je zo gespierde lul

lekker neuken doe je zo gespierde lul

Het was een mooie dag midden in de winter. Het was koud buiten maar de zon had de hele dag geschenen. Ik zal me even voorstellen. Ik zit op Judo en sport elke vrijdag in een kleine sportschool in ons dorp. Tijdens de les ging het al niet helemaal. Ik had mn dag niet ofzo en werd daarvoor ook aangesproken door Casper mn judo leraar. Na de les gingen we naar de kleedkamer en kleden ons om.

Ik was een beetje langzaam omdat ik gewoon geen zin had om door de kou naar huis te fietsen en het in de kleedkamer was het lekker warm. Plots hoorde ik de laatste jongen tegen me zeggen; "Tot volgende week! Na een paar minuten moest ik er toch aan gaan geloven om door de kou naar huis te gaan Ik liep de deur uit en wou de hal oplopen toen ik plots Casper met ontbloot bovenlijf tegen kwam.

De homo die ik ben, keek al lekker naar zijn sixpack die een beetje nat was van het zweet. Ik werd zo zo geil van zijn tepels en alles aan zijn lijf dat ik het gevoel had dat ik elk moment kon gaan kwijlen van geilheid.

Hij had ook bruin haar was flink gespierd en zal een jaar of 30 zijn. Ik kreeg dus al een flinke bobbel in mijn broek wat hij blijkbaar opmerkten. Hij keek mij aan en fluisterde: Ik moet nu echt naar huis!!

Casper stapte onder de douch en deed de douch aan. Ik liep naakt achter hem aan en we gingen onder dezelfde douch staan. Ik kreeg meteen een stijve van zijn dikke gespierde lul en ik hoorde hem zeggen: We tongde even en ik voelde toen zijn hand naar mijn lul gaan. Ik keek hem ondeugend aan en begon zijn warme grote harde tepels te likken en erop te zuigen.

Hij liet mijn stijve paal los en ik hoorde hem een beetje kreunen van genot. Ik hoorde hem kreunen van genot en Casper zei: Ik wist niet dat jij zo lekker kan pijpen! Niet veel later kwam hij terug met een condoom om zijn harde paal. Binnen de kortste keren stond Rick voor me in zijn boxershort met daarin zijn stijve lul meer dan zichtbaar. Ik liet me gaan en deed mijn slipje uit en onthulde mijn glad geschoren kutje, die erg nat was.

Hij trok zijn boxer uit. Zij harde pik stond recht vooruit. Ik staarde er gefascineerd naar. Hij trok me dicht tegen zich aan. Ik voelde mijn borsten en tepels tegen zijn borstkas drukken. We kusten elkaar heftig. Een zeer gepassioneerde kus vol verlangen. Onze tongen dansten samen. Ik voelde zijn hand over mijn billen glijden en hij duwde mij dichter tegen zich aan met zijn harde pik tegen mijn onderbuik. Mijn kutje trok samen van geil genot. Dit was mijn zoon en ik was niet meer te stoppen.

Rick zoog aan mijn tepels. Hij duwde mij op de bank. Ik liet me achterover zakken. Mijn benen waren gespreid. En mijn behoefte aan hem was net zo groot als zijn verlangen naar mij. Hij pakte één van mijn borsten en zoog hard op de tepel. Met zijn andere hand leidde hij zijn pik naar mijn kut. Ik besefte nauwelijks dat het allemaal echt gebeurde. Hij wilde mij nemen en ik liet dat graag gebeuren.

Ik voelde zijn grote eikel tegen mijn gezwollen schaamlippen. Hij zei niets, maar zette zijn lul tegen mijn lippen zonder verder te bewegen.

Het maakte mij alleen maar geiler en natter. Langzaam duwde hij zijn harde lul naar binnen. Hij kreunde van genot. Langzaam drong hij dieper in mijn gleuf. Hij stopte en langzaam trok hij zich weer terug.

Wat voelde ik me heerlijk opgerekt en gevuld. Mijn kut reageerde door spastisch samen te trekken en nog natter te worden. Het voelde als klaar komen terwijl het echte werk nog moest beginnen. Wij zijn moeder en zoon, maar dat belemmerde ons genot niet. Hij stootte diep en langzaam. Ik voelde me zo vol en ik pakte zijn billen om hem nog dieper in mij te duwen. Hij raakte mijn baarmoeder. Dat het een taboe was interesseerde mij nu niet meer.

Mijn zoon neukte me met zijn grote pik en ik stond op het punt heftig klaar te komen. Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij.

Mijn strakke kut trok zich samen. Plotseling schoot hij zijn warme zaad. Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was. Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen.

Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer. We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt.

Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels. Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog. Hij kuste, likte en beet zacht. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was.

Ik likte en kuste zijn paarse eikel. Hij rook en smaakte naar seks. De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Snel stond zijn lul keihard recht overeind. Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde.

Geneukt worden door mijn geile zoon. Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten. Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen. Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen.

Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust. We kreunden allebei van geil genot. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging. Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig. Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder.

Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders. Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd. Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn. Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid. Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen.

Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat. Wat zit ik lekker diep in je. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut. Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren.

Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter. Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen. Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging.

Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden. Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden. Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd. Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders.

..

Rijpe vrouwen vrouw zoekt sexdate

Ik lag lekker een kleurtje te nemen toen Hans een gespierde kerel vroeg hoe lang moet je nog Nick. Hij ging bij me zitten.

Kletste wat hoe ik de sportschool vond. Toen de tijd om was ik onder de zonnebank weg kwam ging Hans liggen. Ik bekeek zijn gespierde lijf. Hij was tweeënveertig een en al spieren. Een goed verzorgd lijf. Hans lachte dat ik zo naar zijn naakte gebruinde lijf keek. Zijn slappe piemel bungelde leuk onder zijn lijf. Als je even wacht Nick masseer ik je zo en smeer je lijf in.

Ik knikte had toen ik onder de zonnebank weg kwam een handdoek omgeslagen. Maar alle jongens liepen naakt. Namen niet de moeite iets te verbergen. Kom maar Nick riep Peter dan masseer ik je wel even. Ik ging op de massagetafel liggen en Peter trok mijn handdoek weg.

Niet doen dat lijkt zo kinderachtig. Je hebt best een lekker lul dus je hoeft je niet te schamen. Hoe oud ben je Nick. Nou dan hoef je helemaal niet zo preuts te zijn. Hij masseerde mijn lijf eerst mijn rug en billen. Hans was weer bij ons komen staan. Peter was van zijn leeftijd en ze lulden wat over dingen. Draai je maar om Nick. Ik draaide me om en Hens bleef met Peter spreken terwijl hij mijn bovenbeen masseerde. Zijn hand gleed soms tegen mijn ballen.

Ik had mijn ogen gesloten terwijl nu peter en Hans elk aan een kant mijn benen masseerde. Peter gleed af en toe over mijn buik raakte mijn lul, waar Hans zijn handen soms zijn balzak raakten. Wat is er Nick. Ik stamelde krijg geloof ik een stijve zo. Ontspan je gewoon Nick als die komt komt die. Ze keken elkaar aan gingen verder en nu masseerde peter mijn buik en Hans mijn benen. Peter zijn handen gleden zo heerlijk over mijn buik dat ik het niet kon tegenhouden dat ik een stijve kreeg.

Beide mannen lieten blijken dat ze er geen acht op sloegen. Ook de andere manen die aan het douchen waren of de jongens onder de zonnebank of in de sauna, stoombad keken wel maar zijden niets. Ga maar snel even in het stoombad Nick. Mohammed een Marokkaanse jongen keek toen ik naar de stoomcabine liet en kwam gelijk achter me aan.

Ha Nick ook even stomen. Ik legde bij de deur zijn hand op mijn schouder en duwde me de cabine in, sloot de deur. Mohammed was net zo oud als ik ik keek achterom maar wel zo dat hij mijn stijve niet gelijk kon zien, maar dat had hij wel natuurlijk. Niet zo preuts Nick ik voelde zijn hand als de zijkant naar mijn buik glijden en gelijk zijn hand om mijn stijve lul klemmen.

Hé slaakte ik uit toen hij mijn stijve lul vastpakte. Hij bleef achter me staan, geeft niks man fluisterde hij je hebt het even nodig. Hij begon me af te trekken maar bleef tegen mijn rug Ik draaide me om en zag zijn dikke lange besneden lul. Je mag niet na me kijken Nick dat mag niet van mijn geloof.

Wat niet aftrekken wel dan. Ik heb liever dat je me pijpt trouwens. Uit het stoom kwamen twee andere jongens die alles hadden gezien maar rustig hadden zitten kijken. Is Mohammed weer bezig gelijk gleed een hand over mijn borst en keek ik in de blauwe ogen van Tommy. Tommy was een jaartje of achtentwintig. Harm hij Tommy werkten samen in een garage waren ven oud. Harm was een krachtpatser zijn donkere krullende haren waren nat en nu nog zwarter.

Harm lachte bukte en nam gelijk mijn stijve in zijn mond met een hand op mijn ballen. Mohammed duwde me omlaag zodat ik me bukte en ik voelde zijn stijve lul tussen mijn billen glijden. Tommy pakte me stevig vast en begon te vrijen. Tommy gleed met zijn hand over mijn lijf.

Harm gromde lekker lul heb je Nick. Mohammed duwde zijn stijve lul in mijn kont ik slaakte een pijnkreet maar Mohammed duwde nog even extra fel en zat nu helemaal met zijn lul in mijn kont. Hij neukte me fel terwijl Tommy me in de goede positie hield. Tommy vrijde met me terwijl ik hem aftrok. Ja kreunde Tommy lekker Nick. Mohammed kreunde en Harm pijpte me zo verdomd lekker dat ik kreunde. Tommy had een heerlijke lul en lekker ballen.

Ik kreunde zo heftig ik kom ik spuit ja, hou het niet meer ik spuit maar Harm bleef pijpen en slikte gewoon al mijn sperma door. Hij bleef me nog even zuigen likte mijn ballen. Tommy kreunde, Harm nam gelijk zijn stijve lul in zijn mond en begon hem nu te pijpen.

Mohammed duwde mij iets meer naar beneden hield mijn liezen steviger vast en begon me fel te neuken. Gelijk kreunde hij Nick je heb een lekker hol man.

Lekker stevige billen ja, ja, waarna ik voelde hoe hij klaarkwam. Tommy spoot zijn sperma in Harm zijn keel. Ik plofte nadat Mohammed zijn dikke lange lul uit mijn kont had getrokken op de bank bleef liggen.

Ineens voelde ik omdat ik op mijn buik lag, een lul tussen mijn billen glijden. Ik keek zag dat Peter mij nu wilde neuken. Hans was voor mij gaan staan en duwde zijn stijve lul in mijn mond.

Ja kreunde ik toen Peter mij begon te neuken. Hans neukte me in mijn geile bek. Ik zoog aan zijn lul en voelde Peter zijn lul diep in en uit mij raggen. Ja kreunde Hans en spoot een lading sperma in mijn keel. Ik slikte bleef hem pijpen. Toen Peter kreunend klaarkwam op me bleef liggen, vroeg Peter heb je nog een stijve. Ja weer kreunde ik.

Hij draaide me om en nam mijn stijve leuter in zijn mond, begon me heftig te pijpen. Ik begon gelijk te kreunen. Mohammed duwde zijn dikke lange stijve lul in mijn mond, begon me ik mijn keel te neuken. Toen Mohammed even stopte kreunde ik, ik wil jou in je hol neuken. Mohammed keek me aan grinnikte. Dan ben jij de eerste Nick. Peter liet mijn keiharde leuter uit zijn geile pijpende bel glijden waarop ik mijn lijf van de bank verhief en Mohammed bij zijn arm pakte.

Die keek me geil aan toen ik hem op de bank duwde zijn beide knieën tegen zijn borstkas drukte mijn stijve lul tegen zijn kont gaatje duwde. Ik keek hem recht in zijn ogen, zijn stijve dikke lange leuter drukte tegen zijn gespierde buik, ineens duwde ik door stootte keihard mijn geile lul in zijn geile hol.

Mohammed schreeuwde maar nu kende ik geen genade duwde mijn hitsige lul zover mogelijk zijn geile lijf in. Aaaaaach schreeuwde Mohammed maar kreeg gelijk bij het schreeuwen mijn geile tong in zijn bek geduwde waarbij ik geil begon te vrijen. O wat was dit geil om een Marokkaan in zijn geile hol te neuken. Ik stootte neukte hem zo heftig.

Elke keer kreunde Mohammed en bij elke stoot schreeuwde hij in het begon. Weer vrijde ik heftig met hem. Wat heb jij een geile kont kreunde ik. Peter Harm Tommy en Harm keken geil toe hoe ik Mohammed lag te neuken. Ik was een beetje langzaam omdat ik gewoon geen zin had om door de kou naar huis te fietsen en het in de kleedkamer was het lekker warm. Plots hoorde ik de laatste jongen tegen me zeggen; "Tot volgende week! Na een paar minuten moest ik er toch aan gaan geloven om door de kou naar huis te gaan Ik liep de deur uit en wou de hal oplopen toen ik plots Casper met ontbloot bovenlijf tegen kwam.

De homo die ik ben, keek al lekker naar zijn sixpack die een beetje nat was van het zweet. Ik werd zo zo geil van zijn tepels en alles aan zijn lijf dat ik het gevoel had dat ik elk moment kon gaan kwijlen van geilheid. Hij had ook bruin haar was flink gespierd en zal een jaar of 30 zijn. Ik kreeg dus al een flinke bobbel in mijn broek wat hij blijkbaar opmerkten.

Hij keek mij aan en fluisterde: Ik moet nu echt naar huis!! Casper stapte onder de douch en deed de douch aan. Ik liep naakt achter hem aan en we gingen onder dezelfde douch staan. Ik kreeg meteen een stijve van zijn dikke gespierde lul en ik hoorde hem zeggen: We tongde even en ik voelde toen zijn hand naar mijn lul gaan.

Ik keek hem ondeugend aan en begon zijn warme grote harde tepels te likken en erop te zuigen. Hij liet mijn stijve paal los en ik hoorde hem een beetje kreunen van genot. Ik hoorde hem kreunen van genot en Casper zei: Ik wist niet dat jij zo lekker kan pijpen! Niet veel later kwam hij terug met een condoom om zijn harde paal. Ik ging met mijn elle bogen op een bankje zitten dat in de douch stond en stak mijn mannekutje naar hem uit.

Ik voelde twee verme en warme handen zich rond mijn middel vastpakken en ik hoorden hem fluisteren: Neem me hard en diep! Een stoot van pijn gierde door mijn lijf dat vlug overging in genot. Ik kreunden het uit en ook hij kon het niet laten lekker te gaan kreunen terwijl hij mijn kontje penetreerde. Maar ik wil dat jij eerst komt. Ik deed dit en hij deed een soort erotische dans voor me terwijl hij langzaam op mijn stijve paal ging zitten.
lekker neuken doe je zo gespierde lul

Het was een mooie dag midden in de winter. Het was koud buiten maar de zon had de hele dag geschenen. Ik zal me even voorstellen. Ik zit op Judo en sport elke vrijdag in een kleine sportschool in ons dorp.

Tijdens de les ging het al niet helemaal. Ik had mn dag niet ofzo en werd daarvoor ook aangesproken door Casper mn judo leraar.

Na de les gingen we naar de kleedkamer en kleden ons om. Ik was een beetje langzaam omdat ik gewoon geen zin had om door de kou naar huis te fietsen en het in de kleedkamer was het lekker warm.

Plots hoorde ik de laatste jongen tegen me zeggen; "Tot volgende week! Na een paar minuten moest ik er toch aan gaan geloven om door de kou naar huis te gaan Ik liep de deur uit en wou de hal oplopen toen ik plots Casper met ontbloot bovenlijf tegen kwam.

De homo die ik ben, keek al lekker naar zijn sixpack die een beetje nat was van het zweet. Ik werd zo zo geil van zijn tepels en alles aan zijn lijf dat ik het gevoel had dat ik elk moment kon gaan kwijlen van geilheid.

Hij had ook bruin haar was flink gespierd en zal een jaar of 30 zijn. Ik kreeg dus al een flinke bobbel in mijn broek wat hij blijkbaar opmerkten. Hij keek mij aan en fluisterde: Ik moet nu echt naar huis!! Casper stapte onder de douch en deed de douch aan. Ik liep naakt achter hem aan en we gingen onder dezelfde douch staan. Ik kreeg meteen een stijve van zijn dikke gespierde lul en ik hoorde hem zeggen: We tongde even en ik voelde toen zijn hand naar mijn lul gaan. Ik keek hem ondeugend aan en begon zijn warme grote harde tepels te likken en erop te zuigen.

Hij liet mijn stijve paal los en ik hoorde hem een beetje kreunen van genot. Ik hoorde hem kreunen van genot en Casper zei: Ik wist niet dat jij zo lekker kan pijpen! Niet veel later kwam hij terug met een condoom om zijn harde paal.

Binnen de kortste keren stond Rick voor me in zijn boxershort met daarin zijn stijve lul meer dan zichtbaar. Ik liet me gaan en deed mijn slipje uit en onthulde mijn glad geschoren kutje, die erg nat was. Hij trok zijn boxer uit. Zij harde pik stond recht vooruit. Ik staarde er gefascineerd naar. Hij trok me dicht tegen zich aan. Ik voelde mijn borsten en tepels tegen zijn borstkas drukken.

We kusten elkaar heftig. Een zeer gepassioneerde kus vol verlangen. Onze tongen dansten samen. Ik voelde zijn hand over mijn billen glijden en hij duwde mij dichter tegen zich aan met zijn harde pik tegen mijn onderbuik. Mijn kutje trok samen van geil genot. Dit was mijn zoon en ik was niet meer te stoppen. Rick zoog aan mijn tepels. Hij duwde mij op de bank.

Ik liet me achterover zakken. Mijn benen waren gespreid. En mijn behoefte aan hem was net zo groot als zijn verlangen naar mij.

Hij pakte één van mijn borsten en zoog hard op de tepel. Met zijn andere hand leidde hij zijn pik naar mijn kut. Ik besefte nauwelijks dat het allemaal echt gebeurde. Hij wilde mij nemen en ik liet dat graag gebeuren. Ik voelde zijn grote eikel tegen mijn gezwollen schaamlippen. Hij zei niets, maar zette zijn lul tegen mijn lippen zonder verder te bewegen.

Het maakte mij alleen maar geiler en natter. Langzaam duwde hij zijn harde lul naar binnen. Hij kreunde van genot. Langzaam drong hij dieper in mijn gleuf. Hij stopte en langzaam trok hij zich weer terug. Wat voelde ik me heerlijk opgerekt en gevuld. Mijn kut reageerde door spastisch samen te trekken en nog natter te worden. Het voelde als klaar komen terwijl het echte werk nog moest beginnen.

Wij zijn moeder en zoon, maar dat belemmerde ons genot niet. Hij stootte diep en langzaam. Ik voelde me zo vol en ik pakte zijn billen om hem nog dieper in mij te duwen. Hij raakte mijn baarmoeder. Dat het een taboe was interesseerde mij nu niet meer. Mijn zoon neukte me met zijn grote pik en ik stond op het punt heftig klaar te komen. Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij. Mijn strakke kut trok zich samen.

Plotseling schoot hij zijn warme zaad. Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was. Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen. Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer.

We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt. Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels. Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog. Hij kuste, likte en beet zacht. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was. Ik likte en kuste zijn paarse eikel.

Hij rook en smaakte naar seks. De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Snel stond zijn lul keihard recht overeind. Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde.

Geneukt worden door mijn geile zoon. Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten. Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen.

Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust. We kreunden allebei van geil genot. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging.

Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig. Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders.

Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd. Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn. Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid.

Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen. Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat. Wat zit ik lekker diep in je. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut.

Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren. Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter. Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen.

Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging. Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden.

Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden. Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd. Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders.

..