Heerlijk naakt marokkaanse hoeren sex

heerlijk naakt marokkaanse hoeren sex

.

Gratis sex deventer gratissex.com
heerlijk naakt marokkaanse hoeren sex

.


Een taalvernieuwer hoeft niet intellectueel te zijn. Rappers zijn gewone mensen dus de ene is wat slimmer dan de ander. Boef heeft absoluut taalgevoel al vind ik zijn vaak terugkerende homoniemenspel nogal oubollig. Onverantwoordelijk en lekker tegen de gevestigde orde aan schoppen stunten op de haters. Die gevestigde orde geeft namelijk geen fuck dus geven die jongens en een paar meisjes ook geen fuck.

Dat is niet altijd pretty, maar je kan er als oplettende luisteraar wel degelijk wat van opsteken. Ik leerde een paar jaar geleden een psycholoog kennen die met die jongens werkt en mijn ideeën over deze vaak probleemjongeren strookten aardig met die van haar.

Je kan echt een heel scala aan emoties en ideeën in hiphop vinden, het is zo divers als de mensen die het maken. Er wordt helemaal niet tot verkrachten opgeroepen. Maar als je niet bekend bent met het arbeidersmilieu begrijp je die taal niet.

Over het programma Voetbal Inside mogen we het ook niet hebben, ook al trekt dat meer kijkers dan de Snap van Boef. Jongens van de straat willen erkenning, eerst van hun matties, maar na wat succes lonken de festivalweides en voor je het weet staan ze naast Marco Borsato.

Die ophef is toch wel ergens goed voor. Boef is een lul, dat ie zijn excuses gaat lopen aanbieden. Ik bedoel dan aan het hele volk Ik durf er euro op te zetten dat Ali B dit hem heeft ingefluisterd: Excuses rechtstreeks aanbieden aan de dames zonder camera en zonder dat iemand dat weet is natuurlijk wel tof, maar weet niet of ie dat heeft gedaan.

Dat gelul sws over voorbeeldfuncties etc trek ik niet meer wanneer het gaat over bruine mensen. Hij zal er wel Henk en Ingrid mee bedoelen maar of dat zelf nu zulke wonders van emancipatie zijn … En ja het schiet regelmatig door in racisme, mensen die roepen dat alle Marokkanen maar moeten oprotten etc, terwijl Boef niet eens een Marokkaan is maar goed.

Zoals Boef het verwoordde moet de vrouw braaf thuis zitten en mag ze niet wat de jongens wel mogen…. En nee daar wil ik natuurlijk niet mee zeggen dat het voor elk lid van die groepen geldt, of dat autochtone Nederlanders niet vreselijk seksistisch kunnen zijn, voor dat ik dat verwijt weer krijg. Ja Ines ik begin een beetje de teneur van je reacties te doorzien, de rode lijn, zeg maar. En dan de troef die elke allochtonenhater uit zijn mouw haalt: Daar zijn ze heel open over en dat is vrij achterlijk.

Een klein puntje van kritiek: Het is geen haar beter dan al die andere Nederlandse kranten. Lode, leer mij het arbeidersmilieu kennen. Wat wordt er volgens jou dan beoogt met deze algemene oproep? Ik ben echter wel van mening dat bepaalde groepen nog altijd meer achterlopen op het gebied van emancipatie dan de autochtone Nederlander. Die dubbele moraal is bij die groepen nog sterker dan over witte mensen een andere groepen. PRrima als jij daar anders over denkt maar als je vervolgens mensen met een andere mening meteen tot racist of huis allochtoon bestempelt dan laat je weinig ruimte voor discussie.

Met huidskleur heeft het weinig te maken verder, want het gaat om mentaliteit. En wat mij betreft was Camiel Eurlings al lang gewieberd. Maar goed ik ben al weg hoor. Je punt was gemaakt: En stropoppen neuken doe je maar lekker bij jou thuis in de badkamer of zo. Begrijp je het nu wat beter? Opzij schrijft Rapper Boef voelt zich gediscrimineerd? Hij weet niet eens wat het woord betekent. De gore moed te zeggen dat Boef niet weet wat discriminatie is. Ook niet gelinkt of geciteerd trouwens.

Boef noemt de racistische reakties op zijn pagina discriminatie. Het is ook altijd hetzelfde met jou: Wat ben je toch een ongelofelijk zwakke figuur, je kunt totaal niet omgaan met tegenspraak of nuancering. Peter je bent zelf degene die een stroman opzet. Dat was namelijk helemaal niet mijn punt. Ben het trouwens ook niet met je nemesis Duk eens hoor.

En nu maar weer eens een argument: Dat is het BEWIJS dat je liever voor hoer wordt uitgescholden door een witte hufter dan door een getinte hufter en dat is niks anders dan racisme.

Dat was wel je punt. De Opzij tags onderaan zijn nog steeds: OK dit is minder urgent, maar ik ben in een flow… G. Maar het vervolg van het artikel sluit hier niet logisch op aan. Dat vervolg leest als, en gaat over: Dat is zo krom als een hoepel. Heeft iemand de oorspronkelijke tekst?

Ja, Ines, ik denk dat het moeilijk is daar uitspraken over te doen, zonder je eigen achtergrond te overschatten. De islamitische cultuur is niet minder geëmancipeerd dan de gereformeerde dat is.

Hollanders maskeren het alleen beter, zijn er stiekem in, weten wat ze wel en niet moeten zeggen en op welke momenten. Even los van wiens schuld dat is, doe niet alsof je eigen afkomst superieur is, want dat is niet zo.

Hopelijk zie je het verschil, of nog steeds niet? Het is gewoon een denigrerend rotwoord. En daar komt nog bij dat er rond hoeren altijd een hypocriete moraal heeft gehangen. Dat is loepzuivere hypocrisie. Whatever… Het heeft geen zin om hier nog over te discussiëren. Dat houdt namelijk in dat je discussie partner enigszins open moet staan voor je argumenten en daar is hier niet het geval.

Met dat stukje ben ik het niet eens. Ja bye, ik heb helemaal geen uitwisseling op Twitter met Ezzeroili gehad. Bij deze ben je dus levenslang verbannen. Dag hoor, vieze liegracist. Sekswerk, de hoer spelen, seks hebben is namelijk verdacht wanneer het om de centen gaat. Vindt de SGP o. Zo vertelt het christelijk kuisheidsideaal. Waardoor er simpelweg een onderscheid wordt gemaakt tussen de Hoer en de Madonna.

De Madonna zit thuis op de bank bij moeders te wachten op de prins met het witte paard. NB het doet er toe hoe je ons noemt. Hoer vinden we niet zo fijn, vanwege de negatieve connotatie, de referentie met het archetype van de veile vrouw.

De ondeugdelijke, de vuile. Lode heeft eigenlijk al geantwoord. Een functioneel matras — hetzelfde als wat Boef zegt. De EO heeft natuurlijk eigen motieven, waarmee ze hun documentaire vertroebelen, met arbitraire sentimenten. Ja, het is seks, ohh wat vies, bah, jezus, bladiebla. Ik heb natuurlijk niets met christendom en ik heb niets tegen wilde vrouwen, die veel neuken. Je hebt daar bijvoorbeeld sites voor, sekscontact sites. Dan is het wel helemaal consentwaardig, want geld vernageld de transactie niet.

Vieze kerels, die naar Thailand gaan, om daar naar sekswerkers van achttien te gaan, omdat die toevallig verpauperd zijn. Is dat seksuele vrijheid? Nee, dat is kapitalistische aanranding. In Nederland is prostitutie een normaal beroep, compleet met belastingaangifte zie je het voordeel?

In Nederland mag je dat beroep uitoefenenen vanaf je 18e. In Nederland vinden wij dat jonge mensen mogen werken voor een loon, dat heet minimum jeugdloon. Jonge mensen mogen zich laten uitbuiten voor een bedrag dat nog aanzienlijk minder is dan het volwassen minimumloon, en dat moeten ze volhouden tot het 22e levensjaar. Nederland wordt bestuurd en gevoed door lieden die vinden dat kinderen jeugdigen mogen werken als hoer, maar wel nog vier jaar lang voor een jeugdloon.

In Nederland is kinderprostitutie dus heel gewoon en gewettigd. Nee hoor, wat mij betreft neuk je zes keer per dag met de buurrouw, zonder liefde. Daarom hebben we ook het woordje verkracht , wat we niet gebruiken in andere delicten, of in een andere context. Ouwe sokken als ik herinneren zich de tijd dat de VARA kwaliteit nastreefde. Dit is erger dan de ergste roddelbladen van dertig jaar terug:.

Jort kelder , het opgeschoten mannetje. Natuurlijk is het ratje een vrind van opper koorbal Rutte. Dus Jort Kelder misbruikt MeToo om zijn nieuwe radioshow to pushen. En Rosanne Hertzberger keurt dat goed.

Met zulke vrouwen heb je geen mannen meer nodig om MeToo te killen. Van Nieuwkerk reageert niet. Vorig jaar, een maand voor de verkiezingen: For the record, nog even dit over Jort Kelder. In de vooraankondigingng van het onderwerp gebruikt Jort tekeningetjes van handen op blote borst en bil. Ranzige clickbait van Kelder, misbruik van MeToo vrouwen. Verder ben ik een mens en geen beest en heb ik ook niet bewust gelogen.

Misschien een andere tweet voor die van Peter aangezien dat kan, maar ik had Twitter er überhaupt niet bij moeten betrekken. Hier laat ik het bij. Je had überhaupt niet moeten zeggen dat ik Nadia Ezzeroili voor huisallochtoon heb uitgemaakt want dat is niet waar.

Op zich heeft Ikzelf gelijk en had ik je verbanning moeten handhaven. Maar ik doe dit alleen en vergeet weleens wat. Door er maar over door te blijven drammen, riskeert Ikzelf trouwens ook een ban. Ik zal het wel met een tweet van iemand anders verward hebben. Maar het is alweer een paar weken geleden een ik had Twitter er sowieso niet bij moeten betrekken.

En tja racist, die beschuldiging krijgt een beetje een boy- cries-wolf effect aangezien ik al vanaf mijn eerste reactie daarvoor wordt uitgemaakt door posters hier. Ik zal wel vooroordelen hebben maar ik koester ze niet. En over dom rechts haal ik maar mijn schouders op net als over beschuldigingen dat ik een linkse landverrader of een x,y,z hoer ben elders op het net.

En de vergelijking gereformeerd met islam is natuurlijk vreemd. We gaan de moordenaar van a. Nee, dat slaat nergens op. Het gaat over boef, over niemand anders. Maar zeg eens eerlijk: Wat eenieder schrijft onder de artikelen valt toch onder de verantwoordelijkheid van ieder zelf? En niemand hoeft toch de commentaren te lezen — hoe stomvervelend voor derden ook?

Of anders, als je geen wildgroei wilt tolereren: Luister, ik voer het modereerbeleid dat ik wil en ik ga daar met niemand over in discussie. Niet interessant, geen zin in. Juist wél interessant, Peter, want de spanning tussen het vrije woord en censuur is onverminderd.

Probeer jezelf een keer in de spiegel te zien, niet wie je hoopt te zien. Ik weet heus wel dat ik fouten heb maar ik ga jouw conclusies dat ik door- en doorracistisch ben nav een aantal door jou verkeerd geïnterpreteerde postings echt niet zomaar overnemen, hoor Ikzelf.

Het enige wat voor hem pleit is dat hij het tenminste niet anoniem doet zoals allerlei toetstenbordhelden online. En hierdoor is er weer meer aandacht voor seksisme in de maatschappij in het geheel gekomen. Blanke VVD jongemannen, die dit zeiden, gezonde Hollandse jongens, de trots van onze smetteloze natie.

Nee, ze waren wel zo slim dit niet publiekelijk te verklaren, maar binnen de muren van een kleedkamer, met de andere toffe peren. De zachte kinderpsychiater, die met kinderen gaat blokken bouwen, maar savonds even langs de tippelzone rijdt, om nog even een hoertje te scoren. Ja de tippelzone is natuurlijk al helemaal niet vrouwvriendelijk.

Maar verder valt het meer onder vreemdgaan, iets waar natuurlijk niet alleen mannen zich schuldig aan maken. Tippelzone is dan weer niet vrouwvriendelijk?

Beste Peter, ik heb per ongeluk mijn mail gegeven. Jij weet nu wie Nayoko is. Wilt je dit SVP niet doorgeven? De afgelopen tien jaar verscheen een stroom aan wetenschappelijke onderzoeksrapporten over de tweede generatie allochtonen, met doorgaans twee dominante thema’s: Binnen de Turkse en Marokkaanse gemeenschap wordt over deze onderwerpen doorgaans gezwegen, want praten over problemen, dat doe je niet.

En al helemaal niet over intieme zaken. Maagdelijkheid en huwelijk, het is een heilige twee-eenheid die de oorzaak vormt van veel drama’s. Hoe er tegen vrouwen wordt aangekeken, laat zich kenmerken door het klassieke begrip «hoer-madonnacomplex»: De vrouw als een geraffineerde verleidster of als een veilige moederschoot. Dit beeld loopt als een rode draad door de traditionele Marokkaanse en Turkse opvoeding heen.

De ouders van de tweede generatie allochtonen in Nederland — grotendeels afkomstig van het platteland — hebben de normen en waarden meegenomen uit hun moederland en houden die binnen de Nederlandse samenleving in stand. Het contrast kan haast niet groter: In gelegenheden als koffie- en theehuizen worden traditionele denkbeelden in stand gehouden. Alhoewel het vrouwen officieel niet verboden is om er binnen te lopen — wat volgens de Nederlandse wet ook niet verboden mag zijn — zijn het gesloten mannenbolwerken waar geen vrouw graag zomaar een kopje koffie bestelt.

Maar ook Nederlandse mannen stappen er niet binnen. Het zijn etnische eilandjes in de Nederlandse samenleving waar de intergratie ver te zoeken is. Moeders staan tussen hun man en kinderen in. Zij zijn de baas over het huishouden. Het grote verschil in de opvoeding tussen jongens en meisjes is alles bepalend voor latere problemen met seksualiteit en identiteit», zegt Ineke Wienese, orthopedagoog op de afdeling jeugd van Parnassia, psychomedisch centrum in Den Haag.

De laatste jaren komen steeds meer meisjes bij haar die er zelf niet meer uitkomen. Jongens ziet ze nauwelijks. Met een opleiding stellen ze het probleem van partnerkeuze uit, maar het zwaard van het huwelijk blijft boven hun hoofd hangen. Ze komen binnen met psychosomatische klachten als hoofdpijn en buikpijn. Daarachter ligt een ondraaglijk dilemma tussen loyaliteit aan de ouders en het zoeken van een eigen weg met meer vrijheid en ontplooiing.

Ze worden daarin gevoed door onderwijs, televisie, gesprekken met vriendinnen en tijdschriften als Viva. Er is veel diep leed onder allochtone meisjes. In de ogen van veel traditionele, laag opgeleide en niet geïntegreerde ouders zijn de invloeden van de buitenwereld op hun dochters levensgevaarlijk. De meisjes dragen immers zorg voor de eer van de familie. Van jongs af aan is de opvoeding erop gericht het meisje voor te bereiden op haar rol als goede vrouw. Ze worden gewaarschuwd dat seks vies is.

Ze moeten hun maagdelijkheid bewaren voor het huwelijk, daar draait het om. De vaders worden op het gedrag van hun kinderen aangesproken in de moskee of het koffiehuis. In het openbare leven worden de meisjes daarom vaak gecontroleerd door hun broers, of door andere leden — ook vrouwen — van de gemeenschap. De kuisheidseis voor meisjes zorgt bij veel jongens voor een verwrongen vrouwbeeld. Als kind mogen ze vrijuit op straat spelen. Zijn ze eenmaal in de puberteit, dan kunnen ze zonder toestemming van hun ouders uitgaan en laat thuiskomen.

Seks voor het huwelijk wordt niet gezien als een probleem. Een enkele keer weet een jongen een meisje uit de eigen gemeenschap in bed te krijgen, vaak met de belofte dat hij met haar zal trouwen. Het treurige is dat jongens vaak binnen de eigen vriendenkring gaan opscheppen dat het is gelukt om haar te pakken, en het meisje dan de schuld krijgt van de ontmaagding.

Ze is vanaf dat moment een slecht meisje en onderwerp van geroddel. Het schuldgevoel over haar gedrag leidt niet zelden tot depressiviteit. De meisjes kunnen vaak bij niemand hun verhaal kwijt.

Maar eerder proberen de jongens Nederlandse meisjes te versieren. Die zijn in hun ogen gemakkelijk te krijgen. De ouders vinden dat best; Nederlandse meisjes worden al gauw als hoer gezien. Daarmee zeggen ze indirect tegen hun dochters: Die houden hun eigen zusjes onder de duim en willen uiteindelijk wel trouwen met een maagd uit de eigen gemeenschap, maar intussen doen ze uitgebreide seksuele ervaringen op.

Ze hebben vaak geen idee hoe denigrerend ze zich opstellen en hoeveel pijn hun gedrag veroorzaakt. Aan de andere kant kussen veel jongens de grond onder de voeten van het meisje, dat wil zeggen: Maar als ze trouwen, wordt zij lid van de familie van de man, en heeft ze zich te houden aan de codes van de schoonfamilie. Dat is ook vaak de oorzaak van conflicten. In deze onbalans tussen jongens en meisjes komt volgens Wienese wel enige verandering.

De hoger opgeleide vrouwen zijn aan het emanciperen. Zij kunnen hun gevoelens over de botsende werelden goed onder woorden brengen. Ouders accepteren dat hun dochter verder studeert. Maar ook zie je dat vrouwen na hun huwelijk terugkeren in het kleine wereldje. Sommigen breken helemaal met hun afkomst, wat eveneens een zware weg betekent. Wienese benadrukt het belang van seksuele opvoeding op scholen. Ook moeten ouders gewezen worden op de betekenis van goede voorlichting.

Wienese heeft in de afgelopen twintig jaar baanbrekend werk verricht op het gebied van hulp aan allochtone vrouwen en meisjes. Ze zette onder meer een telefonische hulpdienst op voor Turkse vrouwen en is nu bezig, samen met andere organisaties, met het ontwikkelen van een website waar allochtone jongeren terecht kunnen met vragen rondom relatieproblematiek en seksualiteit.

Ze moeten leren zich te uiten over hun gevoelens. Wieneses Turkse collega Mohammed Yilmaz, jeugdhulpverlener en imam, noemt de relatie tussen jongens en meisjes binnen de Nederlandse moslimwereld een grote ramp. Van de islam weten ze vaak weinig, maar ze denken dat het stellen van allerlei strenge regels met het geloof te maken heeft. Dat strookt absoluut niet met de opvattingen van de islam. Het eerste vers van de koran luidt juist: En dat gaat niet over bidden. Ik zou de opvattingen over mannen en vrouwen eerder pre-islamitische gedachten willen noemen.

Ze denken dat meisjes die zich bloot kleden, dat wil zeggen: Het zijn vooral de moeders die zulke rare ideeën overbrengen op hun kinderen. De vaders zien de kinderen vrij weinig; ze werken hard en zoeken onderling gezelligheid in het koffiehuis en de moskee.

Thuis willen ze vooral rust. Vader verbiedt de kinderen te drinken en beveelt ze dat ze meer moeten bidden, maar zelf doet hij dat niet. Hij geeft niet het goede voorbeeld en laat de opvoeding liggen. De kinderen krijgen niet de juiste aandacht. Wat ze meekrijgen, komt vooral van de straat en de school. Net als Wienese pleit Yilmaz ervoor om ouders te trainen in beter opvoeden.

Hoe kun je nou praten over integratie en tolerantie, terwijl het verkrampte beeld over mannen en vrouwen in stand wordt gehouden? Uit bezorgdheid voor het welzijn van allochtone jongeren — Yilmaz ziet dagelijks cliënten met gezinsproblemen, klachten van depressiviteit en ontspoord gedrag — heeft hij het plan gelanceerd voor een aantal cursussen. Een daarvan is een cursus seksualiteit. Over het verschil tussen seks en liefde.

In een andere cursus zou ik voorlichting willen geven over de Nederlandse en islamitische opvoeding. Het wordt de hoogste tijd dat we de krachten bundelen. Yilmaz wil samen met vertrouwenspersonen van de Stichting Haags Islamitisch Platform, een overkoepeling van islamitische organisaties met verschillende etnische achtergronden, gezinnen helpen bij de opvoeding. Het geloof kan daar volgens hem een goede bijdrage aan leveren.

Op de folder van de stichting is vers Als hoog opgeleide moderne imam heeft hij moeite met de vele imams in Nederland die geen goede opleiding hebben genoten. Ons land telt vijfhonderd moskeeën. Slechts veertig imams spreken goed Nederlands.
Amateur hoeren alkmaar sex massage limburg

  • We komen uit een gesluierde samenleving, vergelijkbaar met Nederland van ver vóór de jaren vijftig. Om in je broek te piesen, zo grappig.
  • SEX NIEUWEGEIN SEX ADVERTENTIE PLAATSEN
  • SEX ADVERTENTIES GRATIS NEUK JE JUF
  • Massage sex rotterdam roodharige kutjes


Lisa prive ontvangst open natte kut


In Nederland mag je dat beroep uitoefenenen vanaf je 18e. In Nederland vinden wij dat jonge mensen mogen werken voor een loon, dat heet minimum jeugdloon. Jonge mensen mogen zich laten uitbuiten voor een bedrag dat nog aanzienlijk minder is dan het volwassen minimumloon, en dat moeten ze volhouden tot het 22e levensjaar. Nederland wordt bestuurd en gevoed door lieden die vinden dat kinderen jeugdigen mogen werken als hoer, maar wel nog vier jaar lang voor een jeugdloon.

In Nederland is kinderprostitutie dus heel gewoon en gewettigd. Nee hoor, wat mij betreft neuk je zes keer per dag met de buurrouw, zonder liefde. Daarom hebben we ook het woordje verkracht , wat we niet gebruiken in andere delicten, of in een andere context. Ouwe sokken als ik herinneren zich de tijd dat de VARA kwaliteit nastreefde. Dit is erger dan de ergste roddelbladen van dertig jaar terug:.

Jort kelder , het opgeschoten mannetje. Natuurlijk is het ratje een vrind van opper koorbal Rutte. Dus Jort Kelder misbruikt MeToo om zijn nieuwe radioshow to pushen. En Rosanne Hertzberger keurt dat goed. Met zulke vrouwen heb je geen mannen meer nodig om MeToo te killen. Van Nieuwkerk reageert niet. Vorig jaar, een maand voor de verkiezingen: For the record, nog even dit over Jort Kelder. In de vooraankondigingng van het onderwerp gebruikt Jort tekeningetjes van handen op blote borst en bil.

Ranzige clickbait van Kelder, misbruik van MeToo vrouwen. Verder ben ik een mens en geen beest en heb ik ook niet bewust gelogen. Misschien een andere tweet voor die van Peter aangezien dat kan, maar ik had Twitter er überhaupt niet bij moeten betrekken. Hier laat ik het bij. Je had überhaupt niet moeten zeggen dat ik Nadia Ezzeroili voor huisallochtoon heb uitgemaakt want dat is niet waar. Op zich heeft Ikzelf gelijk en had ik je verbanning moeten handhaven. Maar ik doe dit alleen en vergeet weleens wat.

Door er maar over door te blijven drammen, riskeert Ikzelf trouwens ook een ban. Ik zal het wel met een tweet van iemand anders verward hebben. Maar het is alweer een paar weken geleden een ik had Twitter er sowieso niet bij moeten betrekken. En tja racist, die beschuldiging krijgt een beetje een boy- cries-wolf effect aangezien ik al vanaf mijn eerste reactie daarvoor wordt uitgemaakt door posters hier.

Ik zal wel vooroordelen hebben maar ik koester ze niet. En over dom rechts haal ik maar mijn schouders op net als over beschuldigingen dat ik een linkse landverrader of een x,y,z hoer ben elders op het net. En de vergelijking gereformeerd met islam is natuurlijk vreemd.

We gaan de moordenaar van a. Nee, dat slaat nergens op. Het gaat over boef, over niemand anders. Maar zeg eens eerlijk: Wat eenieder schrijft onder de artikelen valt toch onder de verantwoordelijkheid van ieder zelf?

En niemand hoeft toch de commentaren te lezen — hoe stomvervelend voor derden ook? Of anders, als je geen wildgroei wilt tolereren: Luister, ik voer het modereerbeleid dat ik wil en ik ga daar met niemand over in discussie. Niet interessant, geen zin in. Juist wél interessant, Peter, want de spanning tussen het vrije woord en censuur is onverminderd. Probeer jezelf een keer in de spiegel te zien, niet wie je hoopt te zien. Ik weet heus wel dat ik fouten heb maar ik ga jouw conclusies dat ik door- en doorracistisch ben nav een aantal door jou verkeerd geïnterpreteerde postings echt niet zomaar overnemen, hoor Ikzelf.

Het enige wat voor hem pleit is dat hij het tenminste niet anoniem doet zoals allerlei toetstenbordhelden online. En hierdoor is er weer meer aandacht voor seksisme in de maatschappij in het geheel gekomen. Blanke VVD jongemannen, die dit zeiden, gezonde Hollandse jongens, de trots van onze smetteloze natie.

Nee, ze waren wel zo slim dit niet publiekelijk te verklaren, maar binnen de muren van een kleedkamer, met de andere toffe peren. De zachte kinderpsychiater, die met kinderen gaat blokken bouwen, maar savonds even langs de tippelzone rijdt, om nog even een hoertje te scoren. Ja de tippelzone is natuurlijk al helemaal niet vrouwvriendelijk.

Maar verder valt het meer onder vreemdgaan, iets waar natuurlijk niet alleen mannen zich schuldig aan maken. Tippelzone is dan weer niet vrouwvriendelijk? Beste Peter, ik heb per ongeluk mijn mail gegeven. Jij weet nu wie Nayoko is. Wilt je dit SVP niet doorgeven? Ik verwacht enige solidariteit. Ik heb niks tegen sekswerk als de vrouwen of mannen het echt vrijwillig doen.

Als ze het min of meer noodgedwongen doen bv omdat ze verslaafd zijn is het een andere verhaal … Maar het wordt nu wel een of topic discussie. Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

Vermaakt u zich een beetje met deze site? Laat uw waardering blijken met een kleine donatie grote mag ook! Nu in de boekhandel! O Holland for foreigners: O Komt een Arabier bij Zomergasten. Jij bent de antichrist. Om in je broek te piesen, zo grappig. Wat kan die gast schrijven. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.

Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.

Ontuchtplegers Ik heb geen kennis genomen van de commentaren van Jan Dijkgraaf en Jan Roos op het gedrag van Boef, maar ook deze vieze seksistische varkens doen er beter het zwijgen toe. Agressief seksisme Hoe verklaar je anders de bangalijstjes bij studentenverenigingen als Vindicat? Verkrachtende Syriërs Daar moet een piemel in , riepen ze tegen elk vrouw die pleitte voor een humaan vluchtelingenbeleid. Politicus van het jaar Boef protesteert dat de verontwaardiging over zijn gedrag bij velen is ingegeven door racisme.

Tweet Peter Breedveld , Ja, goed stuk wel van je. Op radio 1, Het Lagerhuis, zei ene Gerb w en over Boef. Tja, wie de hoer niet kent Denk je dat een hoer gaat zeggen: Doet ze dit, dan verdwijnt ze in het kanaal Kortom, loop geen hoeren, heb een moreel kompas.

Een ethische vraagstuk over Camiel Eurlings dat ik nog niet ben tegengekomen. Dus Willem Alexander, aan de lobby. Je maakt mij niet wijs dat je ze niet meer kent. Beetje hoer is niks mis mee snap niet dat het als scheldwoord gebruikt wordt. Yes op 04 01 at Maar goed ik ben al weg hoor op 05 01 at Kom maar op met die screenprint!

De alt right is niet heel anders dan IS zegmaar, in de kern. Ook de christelijke op 06 01 at Yep, dat was inderdaad mijn punt. Tja mijn idee daarover Wat is seks zonder consent? Verkrachting Kan geld consent afkopen, of vervangen? Wat mij betreft niet. Trek zelf je conclusie.

Toch zaten ze op het goede spoor en hebben ze iets opgemerkt, een hypocrisie aangevoeld. Ja, maar is seks dans anders dan werk? Is vakkenvullen hetzelfde als gepenetreerd worden door mensen die je niet kent? Ik ga even nog een keer kijken en kijken of ik wat moois zie. Ik ga even nog een keer kijken en kijken of ik wat moois zie Ja, die preek krijg ik ook altijd van mijn ma..

Maar bij hem zal et wel zijn geld zijn.. Ja, die preek krijg ik ook altijd van mijn ma.. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, sorry effe ademen, hahahahahahahahahahaha!

Geef ze geld en ze hebben geen eisen meer.. Dat hangt er maar helemaal vanaf baas Haas: Hoe kan iemand zo interessant worden alleen omdat ie voetballer is? Als ik een topic open met 'mijn buurman is vreemdgegaan met een hoertje' dan gaan we toch ook niet mijn buurman bespreken?

Het is een Bekeerde voetballer, das één. Moslims doen dat soort dingen niet: En een Algerijnse is verslagen door een Marokkaanse: Is het niet op het voetbalveld, dan maar op een andere manier winnen: Want het artikel is niet door een echte journalist geschreven. Dat we nog steeds verbaasd reageren over dat moslims ook net mensen zijn is één ding, maar dat de Marokkaanse en Algerijnse battle hierin doorgaat is al helemaal grappig.: Wat hier staat dus. Er is geen man die 'nee' kan zeggen als een lekkere dame lonkt.

Die lekkere dame lonkte niet. Die gasten waren gewoon op zoek naar prostituees en die Marokkaanse bood derhalve betaalde sex aan. Een man die moet betalen voor sex is een hele zielige man. Je kunt ook gratis sex hebben en betalen met een soa. Of ben je net als Wilders alleen verontwaardigd als iemand van de Taliban clan zich schuldig maakt aan een verkrachting van een Nederlandse journaliste. Voor wat betreft dat eerste: Ben ik fan van, in theorie én praktijk.

Daarmee kan men best rekening houden, vanuit welverstaan eigenbelang. Dialoog, weet je wel? Ik schrijf slegs dat ík me in dat geval wel druk zou maken als marokkaan, omdat het nadrukkelijk in het nadeel is van de toekomst van mijn pups. Peter, Ja, wil jij mij soms vertellen dat er ook Marokkanen betrapt zijn? Als dat waar was geweest was dat in ware lynchpartijen ontaard met Wilders voorop.

Mijn neefjes in Marokko vertonen dit gedrag niet. Botte, Hoe zulke zaken werken voor een Marokkaan? Dat not to friendly figuren niet zullen rusten eer iedere Marokkaan kruipend over de grond zijn excuus aanbied voor het wangedrag van anderen.

Uiteraard wil ik dat. En ik vind het verbijsterend dat jij kennelijk echt gelooft dat Marokkanen zich niet schuldig maken aan kindermisbruik. Het argument dat je ervoor gebruikt, is mogelijk nog ongelofelijker: Die strijdt tegen kindermisbruik. Of wil je beweren dat de oprichtster een aanstelster is, een aandachtstrekker?

In de Arabische wereld, ook in Marokko, bepleiten regelmatig geestelijken het huwelijk met kinderen. Waarom doen ze dat, denk je? Kennelijk is er behoefte aan seksuele betrekkingen met negenjarigen. Paar jaar geleden werd er een onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat in Nederland vooral Marokkaanse jongetjes slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Zegt onder andere Mohammed Cheppih. Het is verbijsterend dat jij werkelijk gelooft dat ik geloof dat bepaalde zaken de Marokkanen vreemd zijn.

Ik heb daar hier een tijd geleden nog overgezegd dat het uit voorzorg is dat oppassen over het algemeen aan vrouwen wordt over gelaten. Kennelijk zijn de vrouwen op de hoogte van de zwaktes van de mannen. Maar ik had het over de bijna alledaagse onthullingen over georganiseerde pedonetwerken waar niet zelden autochtonen de spil in blijken te zijn. In wat voor wereld leef jij? Misbruik door vrouwen komt ook voor onder het menselijk soort, Laila.

Marokkanen zijn nooit gelyncht. Wel negerslaven en Aziaten, sommigen bengels, verhandeld o. Ik blijf erbij; zodra er allochtonen betrapt worden op het misbruik van autochtone kinderen gaat Wilders oproepen tot lynchpatijen. Verder ben ik jouw citaat tegen gekomen van M. Cheppih maar ook die uitspraak lijkt betrekking te hebben op autochtonen en niet specifiek op allochtonen.

Ik vind het bijzonder dat jullie mijn bewering in twijfel trekken zeker voor zulke nieuwstijgers lezen jullie wel heel selectief. Tja Botte jij noemt een specifiek geval in n. Belgie maar ik kan niet zo 1,2,3 een geval noemen dat zich de afgelopen tijd aan mijn gezichtsveld heeft opgedrongen omdat de getallen legio zijn.

Ik lees het vaker dan mij lief is. Botte, Ik ken België vrij goed. Ondanks dat daar veel vreemdelingenhaat is vind ik de wijze waarop daar nieuws bedreven wordt een stuk prettiger dan de tendensieuse wijze in NL. Hoe dan ook, het heeft geen pas om andere groepen als schuldige of hoofdschuldige aan te wijzen. Kindermisbruik is iets dat moet worden bestreden, geen stok om politieke tegenstanders mee om de oren te slaan, of iets om tribalisme mee te bedrijven.

Als een gemiddelde Marokkaan zijn veter los zit of zijn aansteker leeg is, is dat voor Wilders ook al reden om Kamervragen te stellen dus het lijkt me redelijk dat wanneer een Marokkaan wordt gepakt voor kinderverkrachting het oproepen tot lynchen tot de standaard PVV-reactie hoort. Laila, toen bekend werd dat Abdallah A.

Ja Laila, denk ik ook. Ik kan me nog goed herinneren dat Wilders vlak na de moord op Van Gogh had opgeroepen tot lynchpartijen. Bah, wat een walgelijk mens is het ook, die Wilders. Dat zelfde citaat ben ik elders ook tegen gekomen i. Omdat de beschuldigende vinger i. Ook daar citeerde men Marie Botte. Dus dat citaat heeft niet specifiek betrekking op allochtonen. Jij doet het voorkomen, omdat jij Cheppih niet jouw vriend meen ik mij te herinneren letterlijk citeert, alsof hij zulks concludeert na een onderzoek onder allochtonen.

Ik mag niet aan een autochtoon vragen wat hij van zulk nieuws vindt het wordt zelfs gewoon ontkend maar ik mag wel tot in den treure geconfronteerd worden met; wat ik nu van Marokkaanse etertjes vind en hoe dat de toekomst van eventueel nazaat beïnvloedt. Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht Wilders?

Die roept wel degelijk op tot stoere acties….. Niet als het voetbalsupporters zijn zit natuurlijk te veel potentiele aanhang tussen. Laila, op het bestaan van de door Peter genoemde Marokkaanse organisatie die tegen misbruik strijdt, ga je niet in. Dat Marokkaaanse mannen blijkbaar te bedonderd zijn om op hun eigen kinderen te passen, betekent niet dat je hetzelfde kan zeggen van andere mannelijke allochtonen. Wel durf ik te stellen dat de houding t.

Als kind vond ik dat altijd zwaar gestoord gedrag maar nu wordt ik er helaas te vaak mee geconfronteerd en beschermend gedrag is kennelijk nodig. Ik heb kindermisbruik als zwaar overtrokken v. Alsof een weldenkend mens het eens zou zijn met zulke misstanden, toch moet een Marokkaan zich steeds blijven uitspreken en door het slijk gaan om wat puber Marokkanen aanrichten.

Het is meestal ieder voor zich en God voor ons allen maar niet als het Marokkanen aangaat dan blijft het ieder voor allen. Dat vind ik voor heel wat vaders op gaan en daar heeft afkomst,opleiding weinig invloed op.

Laila, lees eens even goed terug wat je zelf geschreven hebt. Dan kun je wellicht mijn reactie beter plaatsen. Het is gewoon door een Trouw-journalist uit de mond van Cheppih opgetekend. Dit wijst erop dat Cheppih minder last heeft van tribalistische gevoelens dan jij, die altijd allergisch reageert op de minste kritiek op Marokkanen of moslims. Ik heb dan misschien last van tribalistische gevoelens maar anderen klonen zich zelf virtueel om hun mening kracht bij te zetten.

En hoe meer je seks probeert te onderdrukken, hoe wilder hij wordt.

Romantische seks kale jonge kutjes