Eerste keer sex donkere meesteres

eerste keer sex donkere meesteres

.

Kutpiercing ongestelde kut neuken

Ik knikte naar hen en nam plaats. Bij de ober bestelde ik een kopje koffie en wachtte af wat er zou gebeuren en of Meesteres X zich zou vertonen. Ik was een beetje aan de vroege kant maar om precies Ik kon zien dat ze nog niet zo oud was hooguit 29, dit zou Meesteres X kunnen zijn. Ze keek een beetje rond en zag toen mijn zwarte sportas op de grond staan. Ze liep naar me toe, gaf me een kus op de mond en zei: Ze lachtte en nam voor me plaats. Na een tijdje gebabbeld te hebben werd ik een beetje ontspannen en ik merkte aan de meesteres dat ze zich ook wat beter op haar gemak begon te voelen.

We hadden het over koetjes en kalfjes maar zo nu en dan herinnerde ze me aan het feit waarom we daar zaten, zoals "En heb je jezelf netjes geschoren, heb je mijn opgegeven opdrachten vervuld, waar is het bewijs en heb je de spulletjes gekocht waar ik om gevraagd heb?

Doe de sleutels in het contact en ga achter in de achterbak liggen en trek de klep achter je dicht! Ik liep naar de auto en deed wat de meesteres mij gevraagd had.

Nadat ik de klep achter me had dicht getrokken duurde het nog zeker een kwartier en toen hoorde ik haar instappen en wegrijden. We reden om en nabij een half uur. Daarna deed ze de klep open. We stonden voor een groot flatgebouw en ze ging mij voor. Ze gebood mij mijn gezicht naar beneden te houden, zodat ik niet de nummers van de appartementen zou zien. Op ongeveer de vierde verdieping aangekomen te zijn, deed de meesteres een deur voor me open en stond ik in een flat met een grote kamer een keuken een slaapkamer en een badkamer.

Daarna ga je geknield op de vloer liggen, trekt de hals-, pols- en enkelbanden aan en strek je armen naar voren uit! Even later kwam de meesteres binnen. Ze had een mooi zwart pakje aan waarbij weinig bedekt bleef.

Ze keek me boos aan. Dit is deel 1 van totaal 3 delen. Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal! Pantertje heeft 1 verhalen op deze site. Je merkt al snel dat ze je met hun ogen uitkleden.

Ze kijken elkaar aan en doen een beetje lacherig. De militair die recht tegen over je zit laat zich als de trein over een wissel gaat met een schok een stuk onderuit zakken. Zijn knie stoot tegen jouw knieën aan maar door je benen tegen elkaar te knijpen voorkom je dat je knieën uit elkaar gedreven worden. Je blijft uiterlijk onverstoorbaar maar vanbinnen begint het te kriebelen waardoor je borsten en kutje al reageren. Zijn maten schieten nu openlijk in de lach maar de man gaat onverstoorbaar verder met de vraag: Je kijkt hem even aan maar besluit niet te reageren.

Je lichaam doet dat echter wel, je kutje wordt al aardig nat en de tepels harder. Hij verplaatst zijn voet en zet zijn kistje op jouw voet. Je schrikt en trekt je voet weg waardoor zijn voet nu tussen jouw voeten staat. De man gaat rechtop zitten en plotseling laat hij zin knie een stuk zakken waardoor die nu tussen jouw benen schiet. Je kan je knieën nog wel krampachtig bijeen houden. De man kijkt je met een brede grijns aan.

Je weet nu dat je verloren hebt je kutje wordt drijfnat. Je bent woest en geil tegelijk en in je hart geniet je ervan, slet. De maten kijken gespannen toe ze hebben door dat het nu wel heel geil gaat worden Dan voel je dat zijn knie omhoog komen, doordat je, je knieën bijeen wilt houden komen je voeten van de vloer.

Je rokje is door het gevecht tussen jullie benen gevaarkijk ver omhoog gekropen. Je moet nu een keus maken, je knieën uit elkaar laten gaan, zodat de man tegenover je uitzicht op je blote kut heeft. Of doordat je benen omhoog gaan voor een groter publiek in je blote kont zitten. Je kiest voor de eerste optie. De soldaat lacht triomfantelijk als je knieën uiteen wijken.

Je ziet dat zijn ogen zich onder je rokje op je kruis richten. Toch nog enigszins beschaamd sla je ogen neer en een blos stijgt naar je wangen. Inmiddels ben je super geil geworden. Je vraagt je af wat de volgende stap van de soldaat zal zijn.

Maar je wordt gered door de stem van de conducteur die omroept: Ongevraagd pakt hij je bij je polsen en trekt je bruut overeind. Op dat moment gaar de trein over een serie wissels waardoor je evenwicht verliest en tegen de soldaat aanvalt. Die slaat ijlings een arm om je middel en gelijk voel je zijn andere hand onder je rokje.

Je bent te laat om de toegang tot je kutje met je dijen af te schermen. De soldaat heeft je kut vol in zijn hand. Je voelt zijn middelvinger door je gleufje gaan en diep in je vagina glijden. Hij vingert er even stevig op los. Dan staat de trein stil en laat hij je los. Terwijl je van hem wegdraait om het gangpad in te gaan knijpt hij nog even stevig in je bil.

Een kort hoog gilletje ontsnapt aan je lippen. Als je de trein uit loopt lopen de soldaten als ganzen achter je aan. Ze hebben geil geroken en willen scoren. Je loopt met flinke pas naar de uitgang en buiten gekomen sta je even stil om te kijken of ik er al ben. Onmiddellijk staan de mannen weer om je heen en slaat je belager meteen zijn arm om je heen. Ik zie het schouwspel aan en wacht af wat er gebeurt. Als de man zijn hand om je borst wil leggen heb je mij in de gaten en ga je op je tenen staan zwaaien.

De mannen hebben door dat dat hun kansen zijn verkeken. Je belager probeert het nog door je te vragen even mee te gaan naar een toilet. Je was en bent nog steeds bloedgeil. Je maakt je van hen los, loopt naar me toe en stapt in. Terwijl ik weg rij wuif je naar de soldaten die inmiddels hun trein en een mogelijk avontuurtje misgelopen zijn.

Sportief zwaait je belager even terug. Terwijl we rijden doe je beknopt verslag van het gebeurde. Inmiddels heb ik al geconstateerd dat je drijf nat bent. In de buurt van Ede draai ik een oprijlaan in en stop bij een groot huis. Ik zeg dat je naar de voordeur moet lopen en aanbellen dan zet ik de auto even weg.

Een jonge vrouw doet open, gehuld in een overdonderende outfit. Een zwarte rok, tot net boven haar knieën. Een zwarte blouse waarvan de bovenste knoopjes los zijn. De aanzet van haar borsten is te zien en het begin van een zwarte, kanten beha. Ik stel haar aan je voor en zeg dat de vrouw Silvia heet. Ze geeft je een hand en houd jouw hand stevig vast.

Je neemt plaats op de bank en op de vraag of je koffie wilde antwoord je bevestigend. Silvia is tegenover je gaan zitten of eigenlijk in een onverschillige en uitdagende houding gaan hangen. Haar ogen zwerven koel over je lichaam, waardoor je weer onzeker wordt. Het valt je op dat ze haar benen wat uit elkaar heeft, zodat je halverwege haar dijen kan kijken. Je drinkt je koffie en als je weer opkijkt zie je dat ze ongemerkt nog een knoopje los heeft gemaakt, zodat je nu zonder moeite haar beha kan zien.

En haar rok lijkt nog verder omhoog gekropen te zijn. Silvia blijft je met een geamuseerde blik aankijken. De stilte maakt je nerveus en daar wind je, je over op. Zonder vragen schenkt Silvia nog een tweede kopje koffie in. Ze bukt ver genoeg om je een blik te laten werpen op haar borsten , je ziet haar tepels door het kant heen priemen! Heupwiegend loopt ze naar de keuken, Je handen trillen licht als je een klontje suiker in de koffie doet.

Silvia loopt heupwiegend voorbij, houd stil in het midden van de kamer en draait zich om. Ze glimlachte niet, maar kijkt met een donkere blik naar je. Je moet omhoog kijken om haar grijze ogen te zien. Ik zie je wel kijken, trut, dacht je dat ik dat niet zag?

Je kijkt op naar Silvia. Ze knoopt haar blouse verder los. Twee ronde borsten komen vrij, prachtig gevormd en met priemende tepels als kersen op een slagroomtaart.

Beken maar dat je zo geil als boter bent. Ik, zal je geven wat je nog nooit gehad hebt! Wat je nodig hebt! Naakt toont ze je haar lijf, haar prachtige, wulpse en goddelijk lijf.eerste keer sex donkere meesteres

.